Wat Te Dragen Voor Bruiloftsgasten

Inhoudsopgave:

Wat Te Dragen Voor Bruiloftsgasten
Wat Te Dragen Voor Bruiloftsgasten

Video: Wat Te Dragen Voor Bruiloftsgasten

Video: Wat Te Dragen Voor Bruiloftsgasten
Video: Wat draag je op een trouwfeest? l Do's u0026 dont's als wedding guest 2024, April
Anonim

Alle prettige klusjes worden overschaduwd door het gebrek aan keuze voor een passende outfit, zeker voor de mooie helft van de gasten. Elk tweede meisje wordt met dit probleem geconfronteerd: sommigen beginnen koortsachtig alle jurken die in de kast hangen te meten en bedenken welke het meest geschikt is voor een speciale gelegenheid; anderen, op zoek naar een geschikte outfit, haasten zich naar de winkels, op zoek naar een fatsoenlijke outfit.

Wat te dragen voor bruiloftsgasten
Wat te dragen voor bruiloftsgasten

Kledingvoorschrift bruiloft

In het afgelopen decennium is het populair geworden om thema- en gestileerde bruiloften te organiseren. Dit soort bruiloften houdt een dresscode in, die zowel in de uitnodiging voor de bruiloft als door de pasgetrouwden persoonlijk kan worden aangegeven. De dresscode maakt het erg makkelijk om een outfit te kiezen, omdat deze van een bepaalde kleur en stijl kan zijn. Bijvoorbeeld een bruiloft in de kleuren wit en rood. Een bruiloft met een regenboogthema geeft ruimte aan de verbeelding en breidt het kleurenpalet uit. Een gangsterhuwelijk vereist alleen de juiste accessoires (hoed, boa, handschoenen).

Beeld
Beeld

Tips voor vrouwen

Op deze dag moet je de bruid niet overschaduwen, want dit is haar feestdag, dus geef een lange witte jurk op, hoe geweldig je er ook uitziet.

De beste optie zou een knielange avond- of cocktailjurk zijn. Een lange formele jurk op de grond gemaakt van zware stof is meer geschikt voor gestileerde bruiloften. De kleur van de jurk kan elke zijn, vergeet alleen de ongepastheid van felle flitsende kleuren niet.

Een mooie combinatie van een jurk met een handtas en schoenen heeft er altijd al stijlvol uitgezien. Clutches zien er erg comfortabel uit en zien er prachtig uit.

Beeld
Beeld

De voltooiing van het beeld zal sieraden of kostbare items zijn. De overvloed aan strass-steentjes, pailletten en glitters zal je waarschijnlijk niet versieren.

Denk aan de lengte van de hak en het comfort van de schoenen, want op deze dag zul je moeten dansen en deelnemen aan wedstrijden.

Tips voor mannen

Natuurlijk is het voor mannen gemakkelijker om te kiezen wat ze willen dragen, het belangrijkste is een schoon en gestreken overhemd en broek. Veel vrouwen denken van wel. Ondertussen vragen mannen zich vaak af wat ze naar een bruiloft moeten dragen, welke kleur overhemd ze moeten kiezen, of een pak nodig is of dat je het kunt redden met een broek die bij het overhemd past - een stropdas of een vlinderdas, of misschien geen van beide.

De kleur van het shirt hoeft niet per se wit te zijn, elke pasteltint (zachtblauw, lichtroze, lila) is in harmonie met een donkerblauwe of grijze broek.

Beeld
Beeld

Het is belangrijk om niet te vergeten dat de combinatie van het ontwerp en de kleur van een herenpak met de jurk van zijn metgezel er altijd harmonieus en stijlvol uit zal zien.

Aanbevolen: