Wat Is Gebruikelijk Om De Bruiloftsgasten Te Dragen?

Inhoudsopgave:

Wat Is Gebruikelijk Om De Bruiloftsgasten Te Dragen?
Wat Is Gebruikelijk Om De Bruiloftsgasten Te Dragen?

Video: Wat Is Gebruikelijk Om De Bruiloftsgasten Te Dragen?

Video: Wat Is Gebruikelijk Om De Bruiloftsgasten Te Dragen?
Video: Teken dit teken aan je linkerhand, er komt dringend geld en veel 2024, Maart
Anonim

Niet alleen de bruid en bruidegom moeten slim en stijlvol zijn op de bruiloft. Voor gasten gelden dezelfde eisen. Je moet niet in nadrukkelijk alledaagse kleding naar het feest komen. Creëer een echte vakantiesfeer door mooie kostuums en jurken te kiezen.

Wat is gebruikelijk om de bruiloftsgasten te dragen?
Wat is gebruikelijk om de bruiloftsgasten te dragen?

instructies:

Stap 1

Lees de uitnodiging aandachtig door voordat u een feestelijke outfit kiest. Misschien zit er een hint in - bijvoorbeeld het thema van de vakantie. Ga niet naar een piratenfeest in te formele kostuums, of naar een bruiloft in de natuur - in formele satijnen en fluwelen toiletten. Een feest in een duur restaurant vereist daarentegen klassieke outfits. Soms wordt de vorm van kleding aangegeven in de uitnodiging - met deze wens van de pasgetrouwden moet rekening worden gehouden.

Stap 2

Meisjes mogen geen alledaagse kantoorpakken dragen, evenals spijkerbroeken. De beste optie is een verscheidenheid aan jurken. Een bijzonder plechtige optie is een lange avondjurk met een halslijn. Maar als je zulke outfits niet gewend bent, trek dan een veelzijdige midi aan. Een jurk met een A-vormig of getailleerd silhouet met een kokerrok ziet er altijd passend uit en past bij verschillende soorten figuren. Kies outfits uit spectaculaire, goed gedrapeerde stoffen - gekreukt katoen, satijn, zijde, taft, guipure.

Stap 3

Als je een rok met een blouse wilt dragen, kies dan niet voor de saaie combinatie van "witte top, zwarte onderkant". Combineer meer onverwachte en interessante tinten - bijvoorbeeld paars met lila of roze, chocolade met goud of crème.

Stap 4

Maak de outfit af met interessante accessoires - mooie schoenen, sieraden, modieuze clutch. Laat grote tassen en aktetassen thuis. Maar je kunt de originele hoed proberen. Een bruiloft is de meest geschikte gelegenheid om te experimenteren met ongebruikelijke hoofdtooien. Een kleine bloemenhoed of een spectaculaire stroom ziet er heel schattig uit. Bij het kiezen van een hoofdtooi is het belangrijkste om de bruid niet te overtreffen.

Stap 5

Kies de juiste kleur voor je outfit. Voor de winter moet u de voorkeur geven aan diepe kleuren - blauw, groen, bordeaux, lila. In de zomer is het de moeite waard om lichte, vrolijke kleuren te proberen. Weiger te donkere jurken met complexe "kantoor" -tinten - ze zien er saai uit. Een puur witte kleur zal ook niet werken - men gelooft dat alleen de bruid wit zou moeten dragen op een bruiloft. Wil je licht dragen, kies dan voor crème, zilver of parelgrijs.

Stap 6

Een diep verlaagde jurk kan worden aangevuld met een jasje, bolero of stola. In deze outfit voel je je op je gemak op straat en binnenshuis. Combineer avondkleding niet met gebreide kleding.

Stap 7

Mannen mogen geen jeans, gebreide kleding, T-shirts of trainingspakken dragen. De beste optie is een klassiek pak met een licht effen overhemd. Een stropdas kan worden verwaarloosd, maar pak klassieke schoenen die passen bij de kleur van het pak. Houd er rekening mee dat lichte pakken alleen geschikt zijn in de zomer, zwarte zijn nodig voor een zeer formeel avondevenement.

Aanbevolen: