Jaren 90-feest: Wat Te Dragen

Inhoudsopgave:

Jaren 90-feest: Wat Te Dragen
Jaren 90-feest: Wat Te Dragen

Video: Jaren 90-feest: Wat Te Dragen

Video: Jaren 90-feest: Wat Te Dragen
Video: Always Hardkoor - Gabberles - Lowlands 2014 2024, April
Anonim

Een themafeest kan een gedenkwaardig en gedenkwaardig evenement zijn. Het is gebaseerd op het idee waarop prijsvragen, menu's, kerstversiering en natuurlijk de outfits van de gasten worden aangepast. Jaren 90-achtige feesten zijn heel gebruikelijk in nachtclubs en bedrijfsfeesten.

Jaren 90-feest: wat te dragen?
Jaren 90-feest: wat te dragen?

Feest in de stijl van de jaren 90 geeft een kans om terug te keren naar de tijd van de jeugd, in herinneringen te duiken, je jong en zorgeloos te voelen. Om het effect helderder te maken, is het noodzakelijk om tot in het kleinste detail over het externe beeld na te denken.

Op de datsja kun je dingen regelen, daar lag zeker iets uit die tijd; vraag eens rond bij ouders of kennissen die gek zijn op vintage spullen; bezoek tweedehands of zoek geschikte artikelen in het assortiment van moderne winkels.

Kleding in de stijl van de jaren 90

Voor de jaren 90 zijn meerdere stijlen tegelijk kenmerkend: grunge, militair, hippie, minimalisme en sport. Bepaal eerst in welke richting u zich meer aangetrokken voelt.

Minimalisme is eenvoud en de afwezigheid van onnodige details, decoraties, decor. Kies voor formele blazers met brede schouders, eenvoudige rechte jurken. Minirokken en zeer korte jurken met een open rug waren kenmerkend voor deze stijl in de late jaren 90, toen minimalisme in de letterlijke zin van het woord begon te worden waargenomen.

Grunge is de stijl van jongeren die protesteren tegen pathos. Als je een rebel in hart en nieren bent, draag dan gescheurde en gerafelde jeans, leggings met gaten, uitgerekte T-shirts en T-shirts met slogans, leren jacks. Kies voor schoenen sneakers of stoere laarzen.

Hippies zijn "bloemenkinderen" die liefde en vrede over de hele wereld promoten. Uitlopende jeans, lange overgooiers, felgekleurde T-shirts, leggings en armbanden kenmerken deze stijl. Hoe meer kleuren in de afbeelding, hoe beter.

De militaire stijl verscheen na een protest tegen wreedheid en oorlog. Het wordt gekenmerkt door jassen die lijken op een overjas, camouflage en ruwe stoffen.

De sportstijl won de liefde van mensen na de mode voor een slim fit lichaam en fitnesslessen. Als je fan bent van een gezonde levensstijl, draag dan skinny jeans of leggings, crop tops, losse one-shoulder tees, leggings en sneakers. Hoodies en bomberjacks zijn geschikt als bovenkleding.

Hoe de afbeelding aan te vullen

Van de accessoires in de jaren 90 was er veel vraag naar sieraden met pailletten en glitters. Heldere plastic armbanden en ringen, zelfgemaakte kerstballen en lange hangers van metaal en hout waren in zwang.

Make-up moet worden afgestemd op de gekozen kledingstijl. Voor minimalisme en hippies kun je je geen make-up of natuurlijk naakt veroorloven. Kies voor grunge donkere oogschaduw, zwarte eyeliner en felle lippenstift.

Kapsels bieden ook vrijheid van meningsuiting: los haar, een gezwollen hoofd of een gescheurd punkkapsel. Haar moet, net als make-up, de innerlijke staat van een persoon weerspiegelen.

Aanbevolen: