Wat Te Dragen Naar Je Pyjamafeestje

Inhoudsopgave:

Wat Te Dragen Naar Je Pyjamafeestje
Wat Te Dragen Naar Je Pyjamafeestje

Video: Wat Te Dragen Naar Je Pyjamafeestje

Video: Wat Te Dragen Naar Je Pyjamafeestje
Video: WAT TE DRAGEN MET TROPISCH WEER? 🌞 OUTFIT TIPS 👗 | Sarah Rebecca 2024, April
Anonim

Een pyjamafeestje is een uitstekende oplossing om goede vrienden te ontmoeten die elkaar lange tijd niet hebben gezien, of voor meisjesbijeenkomsten op Driekoningenavonden met traditionele waarzeggerij, mannen bespreken, plannen voor de toekomst en klachten over mislukkingen. Zo'n avond zal verzadigd zijn met een vriendelijke sfeer en huiselijkheid.

Wat te dragen naar je pyjamafeestje
Wat te dragen naar je pyjamafeestje

Bij elk themafeest hoort een bepaalde outfit die bij de gelegenheid past. Voor thuisbijeenkomsten met een pyjama-vooroordeel, is aankleden net zo eenvoudig als het pellen van peren. Je kunt je gemakkelijk in de kindertijd storten, jezelf voor de gek houden en geen formele of feestelijke dresscode volgen. Spaar doorschijnende nachthemden, zijden negligés en verleidelijke gewaden voor een romantische avond met je partner. Voor een pyjamathema heb je alleen comfortabele huiskleding nodig.

Dressing volgens het seizoen

Kleding voor uw pyjamafeest moet worden gekozen op basis van het seizoen. Als de vergadering bijvoorbeeld in de winter plaatsvindt, is de beste oplossing gebreide kleding of zachte fietspyjama's. Zo'n set bestaat in de regel uit twee items: een broek en een jas. Vergeet warme pantoffels of wollen sokken niet als aanvulling.

Kies in de warmere maanden van het jaar, in het voor- en najaar, voor een T-shirt en korte broek of een T-shirt en korte broek. Dit setje is erg handig. Als er ruches of franjes aan dingen zitten, is dit niet verboden. Maak de look af met dunne gekleurde sokken.

Voor de zomer zijn flirterige kleine babydoll-huisjurken, overgooiers of ondoorzichtige nachthemden met dunne bandjes ideaal. Zoek naar leuke prints, levendige kleuren en zachte natuurlijke stoffen.

Wat te dragen voor mannen

Het sterkere geslacht zal veel minder snel deelnemen aan pyjamafeesten. Dit gebeurt in de regel alleen als er meerdere verliefde stellen zijn die goede vrienden met elkaar zijn. Mannen kunnen in dit geval ook kleding kiezen, afhankelijk van het seizoen. Pyjama - voor de winter, T-shirt en broek - voor lente en herfst. Gekleurde sokken of grappige pantoffels met de afbeelding van dierengezichten zullen het beeld helpen aanvullen. In de zomer kun je kiezen voor een dunne, lichtgewicht short en een tanktop. Voor vertegenwoordigers van het sterkere geslacht zonder complexen is een naakte torso niet verboden.

Aanvullende details

Op een pyjamafeestje kun je je uitleven in een ondeugende look die je zal helpen verschillende extra gadgets te creëren. Draag bijvoorbeeld felgekleurde gestreepte sokken, beenwarmers of kniekousen. Zachte, hoge pantoffels werken goed.

Let bij het kiezen van kleding voor thuisbijeenkomsten op de kleuren van dingen. Geef de voorkeur aan grappige prints met stripfiguren, beren, katten, enz. Vergeet niet je favoriete knuffel mee te nemen.

Wees niet slim met make-up op een pyjamafeestje. Het moet natuurlijk en onmerkbaar zijn, of volledig afwezig zijn. In het kapsel kun je lichte nalatigheid en kinderlijke grap tolereren: verzamel haar in twee frivole staarten op de bovenkant van het hoofd, of vlecht twee vlechten kuis, of maak zelfs een zorgeloze bouffant of romantische krullen. Gebruik bij het maken van je kapsel flirterige hoofdbanden, heldere elastische banden, grappige kinderhaarspelden of strikken. Je kunt zelfs je hoofd "versieren" met grote krulspelden.

Aanbevolen: