Wat Te Doen Op Je Pyjamafeestje

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Op Je Pyjamafeestje
Wat Te Doen Op Je Pyjamafeestje

Video: Wat Te Doen Op Je Pyjamafeestje

Video: Wat Te Doen Op Je Pyjamafeestje
Video: WAT GIRLYS DOEN TIJDENS EEN SLEEPOVER! GIRLYS BLOG 2024, April
Anonim

In hun kindertijd logeerden veel meisjes graag bij hun vrienden. Ze trokken hun pyjama aan, deden de lichten uit en fluisterden geheimen tegen elkaar, ze voelden zich zo volwassen. Het pyjamafeest is een begroeting uit de kindertijd, maar met een programma voor volwassenen.

Wat te doen op je pyjamafeestje
Wat te doen op je pyjamafeestje

Een pyjamafeestje is een goede reden om af te spreken met je beste vrienden, te roddelen, te spelen en plezier te maken. Traditionele bijeenkomsten met een glas wijn of thee en gebak gaan vroeg of laat vervelen.

Hoe organiseer je een pyjamafeest?

De naam van het evenement spreekt voor zich: alle deelnemers dienen pyjama's, pantoffels en andere kleine dingen om mee te slapen mee te nemen en aan te trekken. De kamer moet ook worden voorbereid. Je kunt de bank bedekken met een zachte deken, of je kunt veel kleine kussens op een warm tapijt strooien.

Denk na over het menu. Het formaat van het feest impliceert geen feest, dus maak meer snacks, hapjes, sandwiches en geef elke gast een klein bord. Als je geen zin hebt om te koken, dan staat de bezorging van pizza's of broodjes tot je dienst. Milkshakes, aromatische theesoorten, cacao of lichte wijn zijn geschikt als dranken.

Denk aan verlichting. Het felle licht van een kroonluchter of tafellamp zal de sfeer van nachtelijke bijeenkomsten verpesten. Geef de voorkeur aan gedimde armaturen die op de vloer kunnen worden geplaatst.

Wat te doen op je pyjamafeestje

De belangrijkste vraag bij het organiseren van een feest is hoe gasten te entertainen.

Je kunt een avond vol onthullingen regelen, roddelen met vrienden, geheimen delen en liefdeservaringen. Een romantisch melodrama of een vriendelijke komedie is geschikt als achtergrond. Verzamel van tevoren verschillende tests uit damesbladen. Beantwoord vragen en bespreek de resultaten.

Liefhebbers van actief entertainment zullen kussengevechten en springen op het bed waarderen. Het populaire spel "Twister" is ook geschikt. Weet je nog hoe je in je kindertijd plezier had, beschietingen regelen met zacht speelgoed.

Het spel "Wish or Truth" zal goed passen in de intieme sfeer van het evenement. Vraag je vriendin om ofwel verlangen of waarheid te kiezen, en stel haar dan een lastige vraag. Afhankelijk van haar keuze is ze verplicht om eerlijk te antwoorden of actie te ondernemen.

Richt thuis een schoonheidssalon in. Steek geurkaarsen of een lamp aan, doe gezichtsmaskers, manicure, pedicure. De volgende ochtend ga je vol goede moed en in al zijn glorie naar huis.

Het pyjamafeestformaat is geschikt voor een vrijgezellenfeest voor de bruiloft. Vergeet in dit geval een cadeau voor de bruid niet. Het thema wordt een mooie set voor de eerste huwelijksnacht of een grappige pyjama om in de status van echtgenote te slapen. Je kunt ook een kouseband doneren die je vriend voor de bruidegom zal bewaren.

Aanbevolen: