Hoe Teken Je Een Nieuwjaarsposter

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Nieuwjaarsposter
Hoe Teken Je Een Nieuwjaarsposter

Video: Hoe Teken Je Een Nieuwjaarsposter

Video: Hoe Teken Je Een Nieuwjaarsposter
Video: PIKACHU in POKÉBALL - TEKENEN met meester Richard || VOUWTEKENING (Pokemon) 2024, April
Anonim

Een zelfgemaakte poster is een geweldig cadeau voor vrienden en familie, of versier je huis aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie. Betrek kinderen bij het maken ervan en geniet van de realisatie van creatieve vaardigheden, waardoor een uniek item voor interieurdecoratie ontstaat.

Hoe teken je een nieuwjaarsposter
Hoe teken je een nieuwjaarsposter

Het is nodig

  • - groot vel tekenpapier;
  • - briefpapier (schaar, lijm, gekleurd papier, stiften, pennen, verf, enz.);
  • - felle stickers, neon zelfklevende papieren strips, klatergoud, enz.

instructies:

Stap 1

Denk aan het "skelet" van de poster. Maak er markeringen op, verdeel het vel in verschillende zones - felicitatie, plaats om te tekenen, applique, enz. Als je eenmaal begrijpt welke elementen je op één vel wilt plaatsen, kun je je een schets van de poster voorstellen.

Stap 2

Zelfs als je geen speciaal artistiek talent hebt, kun je nieuwjaarsaccessoires tekenen - een boom, enorme ballen, bellen, een paar dennentakken, sneeuwmannen, enz. Als je goed tekent, kun je nadenken over een klein plot - versier een poster voor kinderen met een scène uit een beroemd sprookje ("Twaalf maanden", bijvoorbeeld), schattige dieren, de kerstman en het sneeuwmeisje, enz. Het beeld van een dier - de heer van het nieuwe jaar zal symbolisch zijn. Gebruik hiervoor de helderste kleuren, sappige tinten, contrasterende combinaties - de nieuwjaarsposter moet vrolijk en emotioneel zijn.

Stap 3

Ontwerp uw felicitatietekst. Het zou leuk zijn als je een paar kleine kwatrijnen of een nieuwjaarsgroet toevoegt - schrijf de tekst in mooie letters, met ingewikkelde kronkels en lijnen. Selecteer de tekst in de vorm van een boekrol, die een van de helden van de poster in zijn handen houdt, of "laat" de letters tussen de afbeeldingen. Een interessant idee is om felicitaties te ontwerpen in de vorm van kleine ansichtkaarten voor elk gezinslid of voor die mensen aan wie u de poster wilt presenteren.

Stap 4

Maak de decoratieve afwerking af. Nieuwjaar is een glinsterende en sprankelende vakantie, dus versier de poster zo helder mogelijk. Voor decoratie kunt u alle beschikbare middelen gebruiken - van parelmoer verven en stiften tot kleine strassteentjes. Zet de kleine details goed vast, lijm de strikken en sterren vast, bestrooi de afzonderlijke delen van de poster met parelmoerlak. Teken krullen in de hoeken van de poster, gebruik glitterfolie franjes of knip het papier af met stukjes stof.

Aanbevolen: