Hoe Teken Je Een Nieuw Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Nieuw Jaar?
Hoe Teken Je Een Nieuw Jaar?

Video: Hoe Teken Je Een Nieuw Jaar?

Video: Hoe Teken Je Een Nieuw Jaar?
Video: #newyeardrawings #2021 Happy new year drawing/new year drawings 2021/how to draw happy new year card 2024, April
Anonim

De populariteit van deze vakantie heeft ertoe geleid dat mensen in de loop der jaren veel van hetzelfde type tekeningen hebben verzameld. Ik zou graag iets origineels bedenken om vrienden te verrassen en te verrassen. Een goede tekening moet gebaseerd zijn op een ongewoon nieuwjaarsidee.

Je hebt eerst een fris idee nodig
Je hebt eerst een fris idee nodig

instructies:

Stap 1

Doe een enquête onder bekenden. Stel iedereen dezelfde vraag - waarmee associëren ze het nieuwe jaar? Laat ze het eerste zeggen dat in je opkomt. Veel antwoorden zullen samenvallen, maar als je een voldoende aantal mensen interviewt, zul je zeker dromers en uitvinders vinden met een niet-standaard uiterlijk. Ze weten misschien niet hoe ze moeten tekenen, maar ze zullen je een geweldig idee geven. Schrijf alle meningen op.

Stap 2

Kijk naar de voltooide foto's. Vind ansichtkaarten, online groeten, themafoto's. Schrijf op een stuk papier alle voorwerpen die daar staan afgebeeld. Je zult eindigen met een lange lijst. Er zullen ook toevalligheden in zitten, maar er zullen zeker interessante momenten zijn. Kijk maar naar vele, vele foto's.

Stap 3

Combineer beide lijsten en rangschik de ideeën op basis van hun originaliteit. Dit is handig als u de gegevens invoert in een Excel-spreadsheet. Daar kun je de lijnen op plaatsen herschikken. Als je geen computer bij de hand hebt, knip het papier dan in afzonderlijke stroken zodat elk een idee heeft. En herschik de stroken op plaatsen. Als gevolg hiervan zul je eindigen met enkele van de meest interessante ideeën, de rest kan worden weggegooid.

Stap 4

Combineer interessante ideeën in één tekening. Zo'n nieuwjaarscollage zal niemand zeker hebben.

Aanbevolen: