Hoe Organiseer Je Een Pyjamafeestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Pyjamafeestje?
Hoe Organiseer Je Een Pyjamafeestje?

Video: Hoe Organiseer Je Een Pyjamafeestje?

Video: Hoe Organiseer Je Een Pyjamafeestje?
Video: 5 tips hoe je een super leuke slaapfeestje kan geven 2024, April
Anonim

Pyjamafeesten, populair in Europese landen, winnen aan kracht onder Russische jongeren. Een leuke en goedkope manier om tijd door te brengen trekt aan door zijn eenvoud en relatieve originaliteit. Een pyjamafeestje kan heel leuk zijn, terwijl het organiseren ervan helemaal niet moeilijk is.

Hoe organiseer je een pyjamafeestje?
Hoe organiseer je een pyjamafeestje?

Het is nodig

  • Telefoonboek
  • Boek met recepten
  • Pyjama
  • Tandenborstels op aantal gasten
  • Pantoffels op aantal gasten

instructies:

Stap 1

Maak eerst een lijst van de vrienden die je op het feest wilt zien. Bel ze en nodig ze ongeveer twee weken van tevoren uit. Zorg ervoor dat u waarschuwt voor het formaat van het evenement en de dresscode - toegang alleen in pyjama of nachthemd.

Stap 2

Natuurlijk moet je begrijpen dat je de hele nacht mensen uitnodigt, dus de volgende dag zou een vrije dag moeten zijn. Zorg vooraf voor voldoende slaapruimte en voldoende reservetandenborstels.

Stap 3

Het thema van het feest kan van alles zijn. Pizza koken (en daarna eten), schoonheidssalon, "girls between us", etc. Het hangt allemaal alleen af van je verbeelding. Probeer alleen geen harde muziek aan te zetten en je buren niet te storen, zodat het feest niet eindigt met een confrontatie met de politie.

Stap 4

Bereid buffetsnacks van tevoren. Ingrediënten kunnen van alles zijn, hoe meer soorten, hoe beter. De enige voorwaarde is dat het voedsel licht moet zijn en zo laag mogelijk in calorieën. Houd er rekening mee dat het feest alleen voor meisjes is en dat je waarschijnlijk de hele nacht moet eten. De keuze aan dranken hangt af van uw voorkeuren. Het kan lichte dessertwijn zijn of fruitcocktails. Het belangrijkste is om 's ochtends geen hoofdpijn te hebben.

Stap 5

Zoals je al begreep, mogen jongens niet op het pyjamafeestje. Maar je kunt er zelfs tot de ochtend over praten. Vertel je vriendjes dat jullie samen de nacht zullen doorbrengen. Anders word je constant afgeleid door telefoontjes en sms'jes. Tegelijkertijd is het niet erg als de jongens een beetje jaloers worden, het zal hun liefde alleen maar opwarmen.

Stap 6

Nadat het pyjamafeest voorbij is, is het tijd om te gaan slapen. Nou, dan allemaal samen om de sporen van nachtelijke bijeenkomsten te verwijderen. Als je regelmatig met je vrienden wilt afspreken, maak er dan een regel van om de gastvrouw te helpen het huis schoon te maken. Het is juist om elke keer van plaats van inzet te wisselen en partijen om de beurt te regelen. Zo bewaar je vriendschap, vrede in het gezin en een gevoel van feest. Bezoek is immers altijd een evenement.

Aanbevolen: