Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Krasnoyarsk

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Krasnoyarsk
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Krasnoyarsk

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Krasnoyarsk

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Krasnoyarsk
Video: Op deze school wordt met verjaardagen niet getrakteerd 2024, April
Anonim

Verjaardag is misschien wel de belangrijkste vreugdevolle vakantie van de kindertijd. Met de leeftijd wordt hij voor veel mensen een beetje verdrietig. En toch wil ik het vrolijk doorbrengen in de kring van begeerde mensen. Waar en hoe de verjaardag van inwoners en gasten van Krasnojarsk te vieren?

Hoe een verjaardag te vieren in Krasnoyarsk
Hoe een verjaardag te vieren in Krasnoyarsk

instructies:

Stap 1

Ga met je vrienden de frisse lucht in bij recreatiecentrum “Mansky Ples. Daar kun je je verjaardag vieren, zowel in de zomer als in de winter. De beste manier om een pauze te nemen van de drukte van de stad en een praatje te maken met vrienden, is door langs de pittoreske oever van de plaatselijke rivier te wandelen. Of geniet van quadrijden. Bezoek na de wandeling een Russisch bad met een fyto-vat, kook barbecue en luister naar muziek. Vissen en jagen kan op verzoek worden georganiseerd.

Stap 2

Overweeg om je verjaardag in een sauna te vieren. Er is entertainment voor elk van uw gasten: stoombad, zwembad, biljart, karaoke. Dit is belangrijk - de verjaardag zal geen gewone bijeenkomst aan tafel worden. Kies een van de sauna's van Krasnoyarsk van het CCSS-netwerk, doe een aanvraag Als jarige krijg je 30% korting op het kantoor op het adres: Krasnoyarsk, st. Spoorwegmannen, 16 d.

Stap 3

Tegenwoordig zijn in Krasnoyarsk vrijetijdsactiviteiten als 'Live Quest', een verhaalgestuurde fascinerende game met een bepaald plot, erg populair geworden. Daarin heeft elk personage zijn eigen rol en taak. Neem contact op met een bureau voor het organiseren van vakanties in de stad Krasnojarsk. Boek 3 uur plezier voor je vrienden zodat ze actief je verjaardag met je vieren.

Stap 4

Bedenk hoe u de verjaardag van uw kind viert. Ik wil altijd dat het kind en zijn gasten zich deze dag herinneren. Voel je vrij om een verjaardagsfeestje te bestellen bij kinderspeelcentra in Krasnoyarsk (Oranje Zee, Madagaskar, Bobrovy Log en anderen). Elk van hen biedt zijn eigen entertainmentprogramma, je hoeft alleen maar het programma te kiezen dat je leuk vindt. Neem eten en drinken mee.

Stap 5

Als je verjaardag op een zondag valt, ga dan naar pizzeria World Pizza, die zich in het winkelcentrum Krasnoyarye bevindt. Daar wordt u gratis entertainment aangeboden met een clown.

Aanbevolen: