Hoe Vier Je De Dag Van De Filoloog Op De Faculteit?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je De Dag Van De Filoloog Op De Faculteit?
Hoe Vier Je De Dag Van De Filoloog Op De Faculteit?

Video: Hoe Vier Je De Dag Van De Filoloog Op De Faculteit?

Video: Hoe Vier Je De Dag Van De Filoloog Op De Faculteit?
Video: Rosemarie Buikema - Jaaropening Faculteit Geesteswetenschappen, Universiteit Utrecht, 7 Sept 2021 2024, Mei
Anonim

Philologist's Day behoort tot de categorie van professionele feestdagen. Bij de Faculteit der Filologie verdient deze dag extra veel aandacht. Zowel studenten als docenten moeten de vakantie zorgvuldig plannen. Om de Dag van de Filoloog aan de gelijknamige faculteit te vieren, stelt u vooraf een felicitatieprogramma op.

Hoe vier je de Dag van de Filoloog op de Faculteit?
Hoe vier je de Dag van de Filoloog op de Faculteit?

Noodzakelijk

  • - een boek met scripts van de feestdagen;
  • - toegang tot internet;
  • - muziekapparatuur;
  • - lekkernijen;
  • - beslag voor decoratie;
  • - kleine souvenirs.

instructies:

Stap 1

Versier de faculteit met verschillende accessoires. Kies iets uit het werkveld, bijvoorbeeld slingers gemaakt van letters van verschillende alfabetten. Let ook op de standaard versieringen: ballonnen, kleurrijke papieren boa's, slingers en confetti.

Stap 2

Organiseer een tentoonstelling van het werk van vooraanstaande alumni en docenten van uw faculteit. Ontwerp speciale stands en rekken. Denk ook aan de docenten die deze vakantie niet bij je zijn, maar dankzij wiens inspanningen de faculteit floreert.

Stap 3

De buffettafels voor de gasten binnen de muren zullen ook helpen om de Dag van de Filologen op de faculteit te vieren. Kies hiervoor een verdieping of vleugel van het gebouw. Laat niet-gegradueerde studenten helpen bij het kiezen van voedsel.

Stap 4

Nodig gepensioneerde docenten uit voor het feest. Om dit te doen, koopt u speciale uitnodigingen, schrijft u de datum en tijd van de vakantie erop. Het is beter om de uitnodigingen voor de ontvangers zelf in ongeveer een week of twee te ontvangen en ze niet per post te verzenden. Zorg op de dag van de vakantie voor de registratie van alle aankomende gasten.

Stap 5

Organiseer een veiling met studenten van je faculteit door een aantal goede kavels te selecteren, zoals populaire studiepapers van docenten of uit de bibliotheek. Gebruik de opbrengst om naar een liefdadigheidswerk te gaan. Bespreek een dergelijk punt van de viering natuurlijk met de rector van de onderwijsinstelling.

Stap 6

Bereid de achtergrondmuziek voor. Laat het de hele dag door klinken, terwijl op de faculteit de Dag van de Filoloog wordt gevierd. Zorg ervoor dat de muziek een geweldige aanvulling is op alle evenementen die plaatsvinden, ze niet onderbreekt en geschikt is voor het thema en de stemming.

Stap 7

Schrijf een script voor je vakantieprogramma. Nodig vriendelijke faculteiten uit om te spreken ter ere van de Dag van de Filoloog. Laat ook studenten in uw specialiteit geschikte nummers voorbereiden. Een interessant concert vormt een mooie afsluiter van de feestelijke evenementen ter ere van de Filologendag.

Aanbevolen: