Hoe De Dag Van De Filoloog Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van De Filoloog Te Vieren?
Hoe De Dag Van De Filoloog Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Filoloog Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Filoloog Te Vieren?
Video: Dimash - De reactie van zijn eerste leraar / mening - Marat Aitimov en Dina Niyazova [SUB] 2024, April
Anonim

Op 25 mei, na de dag van de Slavische cultuur en het schrift, wordt de dag van de filoloog gevierd. Het wordt niet alleen gevierd door filologen, maar ook door bibliothecarissen, taalkundigen, vertalers, docenten literatuur en de Russische taal, evenals literaire critici.

Hoe de dag van de filoloog te vieren?
Hoe de dag van de filoloog te vieren?

Noodzakelijk

Whatman papier, ballen, geschenken

instructies:

Stap 1

Deze vakantie vieren met je collega's - wat is er leuker. Om dit te doen, moet u allereerst voor de tafel zorgen. Ben het eens met het team - wat je naar de tafel brengt, welke drankjes erop staan. Je beperkt je tot thee, of misschien is er iets heter. Thuis maaltijden bereiden en meenemen of voor de vakantie een snack maken voor het hele team - ook hierover beslissen.

Stap 2

Bedenk een versiering voor de ruimte waar het feest zal plaatsvinden. Je kunt het decoreren met ballonnen en felicitatieposters. Probeer zelf originele felicitaties samen te stellen, gebruikmakend van je beheersing van taal en woord. Als er niets in je opkomt, raadpleeg dan het World Wide Web.

Stap 3

Maak een mondelinge felicitatie voor uw collega's. In welke vorm het zal zijn - u kiest. Het kunnen gedichten, liedjes, een lied, een scène zijn. In uw toespraak kunt u lachen om de prangende problemen van uw beroep, op een originele manier het belang van uw bedrijf voor het hele land benadrukken, lachen om de gewoontes van uw collega's en nog veel meer.

Stap 4

Heb essentiële geschenken voor 25 mei. Dit kunnen geschenken zijn voor ieders persoonlijke behoeften of leuke souvenirs - pennen, netsuke, glazen beeldjes, enz. U kunt geschenken met uw eigen handen maken - zelfgemaakte ansichtkaarten met individuele grappige wensen, papieren beeldjes (origami), enz. Zeer geschikt als teken aandacht uit een boek, maar niet over een serieus onderwerp.

Stap 5

De vakantie kan ook in de natuur worden gevierd, van tevoren het weer raden, de voorspelling op internet of tv-programma's achterhalen. Spreek een ontmoetingspunt en picknickplaats af. Neem eten, tafelzeil, vuilniszakken, lucifers, messen mee. Als iemand een gitaar heeft, pak die dan ook.

Stap 6

Thuis kun je een etentje houden in elke stijl, bijvoorbeeld volgens de Russische tradities van de negentiende eeuw. Dit moet je collega's amuseren.

Aanbevolen: