Terwijl De Dag Van De Accountant In Oekraïne Wordt Gevierd

Terwijl De Dag Van De Accountant In Oekraïne Wordt Gevierd
Terwijl De Dag Van De Accountant In Oekraïne Wordt Gevierd

Video: Terwijl De Dag Van De Accountant In Oekraïne Wordt Gevierd

Video: Terwijl De Dag Van De Accountant In Oekraïne Wordt Gevierd
Video: Kinderboekenweek 2021 officieel van start 2024, Mei
Anonim

Accountantsdag wordt gevierd in Oekraïne op 16 juli. Het was op deze dag in 1999 dat de wet "Over boekhouding en financiële rapportage in Oekraïne" werd aangenomen, waarin alle basisregels werden vastgelegd voor het organiseren, bijhouden van de boekhouding, enz. Officieel werd in 2004 de Dag van de Accountant gevierd.

Terwijl de Dag van de accountant in Oekraïne wordt gevierd
Terwijl de Dag van de accountant in Oekraïne wordt gevierd

Het belangrijkste doel van het organiseren van de Dag van de Accountants in Oekraïne is om het prestige van het beroep te benadrukken, om negatieve stereotypen te vernietigen. Het is belangrijk om te begrijpen dat een goede accountant goed thuis moet zijn in sommige aspecten van moderne wetgeving, diplomatiek, intelligent, punctueel en attent moet zijn. Elk jaar, tijdens de viering van de Dag van de Accountant, streven de organisatoren ernaar om te benadrukken dat het de vertegenwoordigers van dit beroep zijn die het succes van de onderneming als geheel, de efficiëntie van het gebruik van hulpbronnen en de genomen economische beslissingen bepalen.

Om dit doel te bereiken, organiseren de organisatoren verschillende evenementen die niet alleen door accountants zelf worden bezocht, maar ook door vertegenwoordigers van vele andere beroepen, en vooral ondernemers. Specialisten worden gefeliciteerd door publieke en politieke figuren, bovendien houdt zelfs de president van Oekraïne zelf vaak een lofrede, waarbij hij wijst op het belang van het accountantsberoep en de speciale verdiensten van zijn vertegenwoordigers, waardoor niet alleen individuele organisaties, maar ook de Oekraïense economie als geheel, ontwikkelen. Ook worden accountants gefeliciteerd door speciaal uitgenodigde beroemdheden en wordt er een feestelijk concert gegeven. In sommige steden worden ook professionele evenementen georganiseerd waar verschillende economische problemen worden besproken en accountants waardevolle ervaringen met elkaar delen.

Op Accountantsdag wordt in sommige steden van Oekraïne ook een plechtige uitreiking van diploma's, erecertificaten, enz. Aan de beste medewerkers gehouden Deze ceremonie wordt gehouden in een plechtige sfeer, waarna de accountants worden gefeliciteerd door vertegenwoordigers van het ministerie van Financiën van Oekraïne, de schatkist, de belastingdienst, enz. Beroemde zangers feliciteren ook de beste medewerkers van de boekhoudafdeling.

In de regel wordt Accountantsdag in Oekraïne groots gevierd, bovendien vieren vertegenwoordigers van vele andere beroepen het ook. Naast officiële evenementen worden er ook informele evenementen gehouden. Met name in sommige organisaties feliciteren werknemers accountants, geven ze geschenken, organiseren ze bedrijfsfeesten ter ere van hen en bereiden ze felicitatiegedichten voor.

Aanbevolen: