Hoe Een Echtscheiding Te Markeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Echtscheiding Te Markeren?
Hoe Een Echtscheiding Te Markeren?

Video: Hoe Een Echtscheiding Te Markeren?

Video: Hoe Een Echtscheiding Te Markeren?
Video: Hoe wordt een echtscheiding een vechtscheiding? 2024, Mei
Anonim

Het woord 'scheiding' wordt meestal geassocieerd met de tragische vernietiging van een cel van de samenleving, de volledige ineenstorting van het verdere persoonlijke leven en de diepste depressie. Hoewel een echtscheiding geen begrafenis is, en het kan worden gevierd zoals elke andere gebeurtenis, vooral omdat hij het is die de voorbode is van een nieuw leven.

Hoe een echtscheiding te markeren?
Hoe een echtscheiding te markeren?

instructies:

Stap 1

Vier na een scheiding je vrijheid - analyseer geen gebroken huwelijk, maar organiseer een leuk feest met vrienden en familie. Maak van deze saaie door zijn officiële statusgebeurtenis in de burgerlijke stand een echte vakantie - verstuur vooraf kleurrijke uitnodigingskaarten, denk na over de setting en de lijst met gerechten voor de feesttafel, maak een entertainmentprogramma. Laat iedereen je vrolijk en opgewekt zien, en geen rouw om een vorig leven vieren.

Stap 2

Je bent nu een aantrekkelijke alleenstaande vrouw die op zoek is naar een nieuwe levenspartner. Onthoud - een drastische verandering in de kledingstijl kan leiden tot veranderingen in uw persoonlijke leven. Besteed daarom in het allereerste weekend na de scheiding een hele dag aan winkelen. Bespaar in geen geval op uzelf - een goedkoop ding ziet er zelden duur uit. Ga voor heldere, maar niet flitsende kleuren en een eenvoudige maar elegante snit. Mini, hoge hakken en een diepe halslijn - je bent dit waarschijnlijk allemaal vergeten in je huwelijk, sandalen vervangen door mocassins en blouses onthullend met oversized truien.

Stap 3

Maak je make-over compleet met een bezoek aan de schoonheidssalon. Ga voor een trendy kapsel en een verfijnde make-up die pronkt met al je sterke punten. Ga bijvoorbeeld van blond naar brunette - hierdoor zie je er visueel jonger en aantrekkelijker uit in de ogen van het andere geslacht.

Stap 4

Als je een nieuw verbluffend beeld probeert, jezelf bevrijdt van de banden van het huwelijk, heb je geen andere keuze dan een nieuwe romance te beginnen. Kijk om je heen - je omgeving is waarschijnlijk vol met jonge mensen die je tekenen van aandacht tonen. Vlak daarvoor reageerde u, als fatsoenlijke getrouwde vrouw, niet op hen. Nu, wanneer je niet wordt gehouden door familieverplichtingen, is het tijd om halsoverkop in de afgrond van liefdespassie te duiken. Niets verhoogt het gevoel van eigenwaarde van een vrouw en helpt om het verleden eindelijk te vergeten als een nieuwe liefde.

Aanbevolen: