Hoe Het Einde Van Het Schooljaar Te Markeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Einde Van Het Schooljaar Te Markeren?
Hoe Het Einde Van Het Schooljaar Te Markeren?

Video: Hoe Het Einde Van Het Schooljaar Te Markeren?

Video: Hoe Het Einde Van Het Schooljaar Te Markeren?
Video: BEGIN VS EINDE VAN HET SCHOOLJAAR! | SKETCH 2024, Mei
Anonim

Je hebt hier het hele jaar op gewacht, en nu is het dan eindelijk zover! De studies zijn voorbij, de cijfers zijn vastgesteld, de opdracht voor de zomer is binnen. Ja, wat een taak daar, kom op, want je bent vrij en aan jezelf overgelaten!

Hoe het einde van het schooljaar te markeren?
Hoe het einde van het schooljaar te markeren?

instructies:

Stap 1

Organiseer een theekransje en een disco met de klas. Om je niet te vervelen, speel je Crocodile, Mafia of andere leuke groepsspellen. Het is geweldig als iemand een Twister heeft, maar je moet er voorzichtig mee zijn als je niet een groot deel van je zomer op een eerstehulpafdeling wilt doorbrengen.

Stap 2

Ga samen wandelen of picknicken in het bos. Dit evenement brengt jullie heerlijk samen en laat je echt ontspannen. Vergeet veiligheidsmaatregelen, insectenzalf en een EHBO-doos niet. Als je nog niet klaar bent om zelfstandig te reizen, breng dan je ouders in beroering en laat ze met je meegaan. U kunt ook het attractiepark bezoeken.

Stap 3

Vier het einde van het schooljaar met je gezin. Een familiediner brengt je dichter bij elkaar en misschien nog beter voor elkaar. Maak iets lekkers klaar en nodig je huishouden uit om het te proberen. Wat als je een culinair talent ontdekt?

Stap 4

Laat je vrienden een interessante film kijken. Het maakt eigenlijk niet uit of het thuis of in de bioscoop is. Hoewel naar de bioscoop gaan natuurlijk beter is: je hoeft niemand te belasten, alles is in gelijke omstandigheden en tegelijkertijd maak je een wandeling, haal je een frisse neus.

Stap 5

Het einde van het schooljaar is weer een "checkpoint" van je levenspad. En hij geeft een uitstekend excuus om het afval op te ruimen en het huis op te ruimen. Gooi oude stoffige notitieboekjes weg, pennen die niet schrijven, al het afval. Waarom stof inademen? Doe een vochtige dweil en regel dingen zodat alles er schoon en gezellig uitziet.

Aanbevolen: