Waarom Is Het Onmogelijk Om Vooraf Te Markeren?

Inhoudsopgave:

Waarom Is Het Onmogelijk Om Vooraf Te Markeren?
Waarom Is Het Onmogelijk Om Vooraf Te Markeren?

Video: Waarom Is Het Onmogelijk Om Vooraf Te Markeren?

Video: Waarom Is Het Onmogelijk Om Vooraf Te Markeren?
Video: VOORDELEN VAN WONEN IN TURKIJE // PERMANENTE WOONPLAATS IN TURKIJE // Verhuizen naar Turkije in 2021 2024, Mei
Anonim

Iedereen viert zijn verjaardag op verschillende manieren: alleen in de kring van zijn naaste mensen, en iemand organiseert een echt volksfeest. En als deze datum in het midden van de week valt, wordt de viering om de een of andere reden uitgesteld tot het weekend erna, en niet eerder, omdat iedereen weet dat het onmogelijk is om van tevoren te markeren, maar weinigen kunnen de reden hiervoor uitleggen bijgeloof.

Waarom is het onmogelijk om vooraf te markeren?
Waarom is het onmogelijk om vooraf te markeren?

instructies:

Stap 1

populair bijgeloof

Sinds de dagen van het heidendom is er een mening dat niet alleen vrienden en familieleden op zijn verjaardag naar een persoon komen, maar ook de zielen van de doden, evenals geesten en andere boze geesten. En als je van tevoren viert, zullen ze allemaal niet naar de viering komen en erg beledigd zijn, daarom zullen ze het hele jaar door kleine vuile trucjes doen, de succesvolle oplossing van zaken belemmeren, zich bemoeien met het werk en in het dagelijks leven leven.

Stap 2

Dat is de reden waarom ze naar verluidt de datum van het feest op de verjaardag zelf of daarna hebben ingesteld, zodat onzichtbare gasten zeker niet te laat zullen zijn voor de vakantie. In sommige staten van Zuidoost-Azië is het echter niet gebruikelijk om deze belangrijke gebeurtenis daarna te vieren. Het is interessant dat er in veel landen en religies vreemde gebruiken zijn die zijn ontworpen om boze geesten op een verjaardag te misleiden of te sussen, je kunt bijvoorbeeld de jarige op het voorhoofd klikken, olie op zijn neus smeren.

Stap 3

biologische grondgedachte

Er wordt aangenomen dat een persoon voor zijn verjaardag bijzonder kwetsbaar is; soms zeggen ze dat de engelen hem tijdens deze periode verlaten. Sommige wetenschappers schrijven dit toe aan het feit dat het lichaam de herinnering aan de weeën vasthoudt. Inderdaad, een paar weken voor de bevalling begint de aanstaande moeder de zogenaamde trainingssamentrekkingen (John Braxton Hicks-weeën) te ervaren. Gedurende deze tijd ervaart de foetus echt fysiek ongemak. Wat kunnen we zeggen over de geboorte zelf, als de baby, samen met zijn moeder, pijn voelt, gebrek aan zuurstof. Er wordt aangenomen dat het de verborgen herinneringen aan de geboorte en wat eraan voorafgaat, de oorzaak zijn van frequente ongevallen, verwondingen en ziekten die een persoon een maand voor een belangrijke datum volgen.

Stap 4

Vrouwe Geluk

Velen vieren hun verjaardag niet van tevoren uit angst dat het geluk zal keren. Om dezelfde reden worden andere evenementen niet gevierd vóór de voltooiing: de aankoop van een appartement voordat een certificaat van eigendomsregistratie is ontvangen, het behalen van een hogere opleiding voordat een diploma wordt behaald. En zodra er een belangrijke datum komt - loop zoveel als je wilt. Over het algemeen is elke interpretatie van dit teken voorwaardelijk, en er zijn gevallen waarin beroemde persoonlijkheden, die hun lot wilden veranderen, opzettelijk de gegevens op hun geboortedatum hebben gewijzigd en deze hebben gekozen op basis van hun eigen voorkeuren.

Aanbevolen: