Hoe Het Begin Van Het Zomerhuisjesseizoen Te Markeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Begin Van Het Zomerhuisjesseizoen Te Markeren?
Hoe Het Begin Van Het Zomerhuisjesseizoen Te Markeren?

Video: Hoe Het Begin Van Het Zomerhuisjesseizoen Te Markeren?

Video: Hoe Het Begin Van Het Zomerhuisjesseizoen Te Markeren?
Video: Als je dit geheim hebt geleerd, gooi je NOOIT de oude BOOR uit de klopboormachine! 2024, Mei
Anonim

Bent u de gelukkige eigenaar van een zomerverblijf, dan kunt u de meivakantie op uw eigen terrein doorbrengen. Daarnaast kunnen vrienden of familie je uitnodigen om de start van het seizoen te vieren. Het belangrijkste is om een optimaal recreatieprogramma op te stellen.

Hoe het begin van het zomerhuisjesseizoen te markeren?
Hoe het begin van het zomerhuisjesseizoen te markeren?

instructies:

Stap 1

Verzamel de verwachtingen van de deelnemers aan de reis naar de datsja, want bij het kiezen van een programma moet rekening worden gehouden met de mening van iedereen. Houd ook rekening met de leeftijd van degenen met wie u op vakantie gaat. Voor kinderen van wie de activiteit in de natuur toeneemt, moet je een interessante activiteit bedenken om ze te vermaken en niet onbeheerd achter te laten. Senioren, zoals uw kleine familieleden, hebben waarschijnlijk een dutje nodig om te herstellen.

Stap 2

Maak een lijst van activiteiten die geschikt zijn voor een vakantie in het land. Het kunnen verschillende buitenspellen zijn - bal of bord, badminton, minivoetbal. Sla sportartikelen in.

Stap 3

Denk na over het menu. U kunt kebabs van varkensvlees, rundvlees of kip bereiden door het vlees te marineren en vervolgens op houtskool te grillen. Bovendien kan pilaf op een vuur worden gekookt en kunnen groenten worden gegrild. Probeer de tafel te diversifiëren zodat alle aanwezigen tevreden zijn. Vergeet frisdrank, verse groenten en kruiden niet. In plaats van het gebruikelijke dessert in de vorm van cakes of gebak, biedt u fruit aan de gasten.

Stap 4

Organiseer de voorstelling. Je kunt een theaterstuk opvoeren en kostuums voor acteurs naaien. Betrek de kinderen hierin, ze zullen het geweldig vinden. Er is nog een andere optie: laat iedereen een interessant verhaal vertellen of een liedje zingen. Een beetje creativiteit zorgt voor een geweldige sfeer.

Stap 5

Speel het. Om niemand te vervelen, kies je games die iedereen kan spelen. Bijvoorbeeld in associatie of, zoals dit spel ook wel wordt genoemd, in "Krokodil". De presentator moet een woord, zin of titel van de film uitbeelden zonder woorden, alleen met behulp van poses en gebaren. De rest moet raden. De eerste gisser wordt de leider en zijn voorganger geeft hem de taak. Er zijn veel andere leuke spellen, zowel mobiel als intellectueel. U kunt bordspellen of kaarten meenemen.

Aanbevolen: