Huwelijksverjaardag 45 Jaar - Saffier Bruiloft

Huwelijksverjaardag 45 Jaar - Saffier Bruiloft
Huwelijksverjaardag 45 Jaar - Saffier Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 45 Jaar - Saffier Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 45 Jaar - Saffier Bruiloft
Video: PAPA-MAMA-OPA-OMA-45-JARIG HUWELIJK 2024, Mei
Anonim

Na 45 jaar huwelijk is de viering van de volgende gezamenlijke data en evenementen niet langer van speciale waarde - er zijn er zoveel achter! Daarom zorgen kinderen en kleinkinderen in de regel voor de voorbereiding van de viering. Alleen al door het feit dat ze de saffierenbruiloft naderden, hand in hand, bewezen de echtgenoten dat ze voor elkaar zijn geschapen en dat ze de helft van één geheel zijn. Is dat niet de grootste beloning?

Huwelijksverjaardag 45 jaar - Sapphire Wedding
Huwelijksverjaardag 45 jaar - Sapphire Wedding

Symbolen en tradities

Het symbool van de 45e huwelijksverjaardag is een kostbare saffier, een steen van trouw, standvastigheid, zuiverheid, deugd, reflectie, contemplatie, filosofische kennis, versterkende liefde en bijdragen aan een langdurig huwelijk. Deze blauwe steen werd door onze voorouders actief gebruikt voor medicinale doeleinden voor reuma, aandoeningen van de wervelkolom, neuralgie, epilepsie, hysterie, hartaandoeningen, voor bloedzuivering. Een gouden ketting met een saffier is een zeer geschikt en eenvoudig koninklijk geschenk van een man aan zijn vrouw voor het 45-jarig jubileum, je kunt stoppen bij het uitwisselen van ringen met een steen.

Volgens de eeuwenoude traditie moeten echtgenoten op deze belangrijke dag een reinigingsprocedure ondergaan. Hoe dit wordt gerealiseerd, bepalen de helden van de dag met kinderen zelf, er zijn veel mogelijkheden: een Russisch bad, een Finse sauna, een Turkse hamam, als de gezondheid het toelaat of een spabehandeling. Of misschien een detox-programma in de spa of behandelingen in een privékliniek.

In de kleding van de helden van de dag moeten blauwe tinten aanwezig zijn.

Hoe vieren?

Als de echtgenoten op dit moment nog niet hebben besloten om te trouwen, is het tijd om de leemte op te vullen - een bloedverwantschap, beproefd, vertrouwen is grenzeloos, wat is er nog meer om de kat bij de staart te trekken? Daarnaast kan de burgerlijke stand u uitnodigen voor de hertrouwceremonie.

Wat het onofficiële deel van de vakantie betreft, is het beter om jezelf te beperken tot een gezellige sfeer en een zeer hechte kring van familieleden en vrienden. Verzamel in uw favoriete datsja of in uw ouderlijk huis met rustige bijeenkomsten bij het vuur of de open haard, met soulvolle liedjes met een gitaar en goede herinneringen aan gelukkige momenten samen. Familiefoto's en videoarchieven bekijken. De oudere generatie heeft iets te delen, en de jongere generatie heeft er iets mee te maken, en gebruik een voorbeeld.

Wat cadeau doen?

Alles wat met water (een prefab zwembad voor een zomerverblijf, een opblaasboot, een hengel voor een visser) of blauw te maken heeft: linnengoed, servies, tuin- of woondecoratie en andere handige dingen in het huishouden.

Traditioneel gaat de vakantie gepaard met groepsfotoshoots in familiekring, het is niet bekend wanneer anders de mogelijkheid om een foto te maken in volle kracht zal verschijnen?

Aanbevolen: