Hoe Auto's Te Vinden Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Auto's Te Vinden Voor Een Bruiloft
Hoe Auto's Te Vinden Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Auto's Te Vinden Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Auto's Te Vinden Voor Een Bruiloft
Video: Dochter van Miljonair Weigerde te Trouwen met Arme Man, Dit is Wat Hij Toen Deed 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een plechtige dag in het leven van het bruidspaar. Van kinds af aan droomt elk meisje van een prins, een fantastische trouwdag, een mooie stoet die haar zal komen halen en haar naar het kadaster zal brengen. De selectie van auto's voor de bruiloft wordt meestal gedaan door de jongeren zelf of door hun ouders.

Hoe auto's te vinden voor een bruiloft
Hoe auto's te vinden voor een bruiloft

instructies:

Stap 1

De goedkoopste en gemakkelijkste manier om auto's voor een bruiloft te vinden, is door een lijst te maken van alle familieleden en vrienden die auto's hebben. Al deze mensen zouden door jou op de bruiloft moeten worden uitgenodigd. Er zijn vast wel mensen met hogere inkomens in uw familie of onder vrienden, en hun auto's zijn luxer. Zo'n auto is geschikt om met het bruidspaar te rijden. Houd er rekening mee dat hoogstwaarschijnlijk de eigenaar van de auto zal rijden, dus het is ten strengste verboden voor hem om uw feest te vieren met alcoholische dranken, wat de gast zelf misschien niet behaagt. Hoogstwaarschijnlijk zullen uw verzoeken om genodigden met auto's te rijden worden geweigerd, maar misschien drinkt iemand helemaal niet en stemt ermee in om een paar gasten te rijden.

Stap 2

Er zijn particuliere handelaren die hun auto's verhuren. In het publieke domein zijn de contacten van deze mensen in de regel moeilijk te vinden, dus vraag eens rond bij bekenden die recentelijk een bruiloft hebben gespeeld of er zelf bij hebben gelopen. Misschien heb je geluk, onder hen vind je de auto van je dromen en wordt de vakantie een waar sprookje.

Stap 3

Neem contact op met Bureau Feest. Er zijn genoeg van dergelijke organisaties in elke stad, meestal zijn ze geografisch gelegen in de buurt van de regionale registratiekantoren. In zo'n bedrijf krijgt u een verscheidenheid aan automodellen aangeboden voor huwelijksceremonies, variërend van retro-modellen tot premium limousines. Natuurlijk moet u in dit geval een goed bedrag betalen, omdat elke auto een uurtarief vereist, dat gemiddeld varieert van 800 tot 6000 roebel. Ook in de agentschappen van vieringen kunt u bussen bestellen voor de rit van de rest van de gasten. Ook kun je daar decoraties bestellen voor de auto van het bruidspaar.

Stap 4

Er zijn gespecialiseerde autoverhuurbedrijven voor speciale gelegenheden en meer. U kunt bij hen auto's bestellen, zowel met als zonder chauffeur, als u iemand heeft die de auto bestuurt op uw bruiloft. Bekijk hier de catalogi en selecteer de modellen die u mooi vindt.

Aanbevolen: