Zo Vier Je Valentijnsdag Op Een Originele Manier

Zo Vier Je Valentijnsdag Op Een Originele Manier
Zo Vier Je Valentijnsdag Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Valentijnsdag Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Valentijnsdag Op Een Originele Manier
Video: gebedsmoment Valentijn 2024, April
Anonim

Valentijnsdag is misschien wel de meest romantische dag van het jaar. Verliefde koppels vieren het vaak in een restaurant met champagne, dure desserts en een boeket rode rozen. Maar je kunt het ook thuis vieren. Er zijn echter veel veel meer originele opties voor de viering.

Zo vier je Valentijnsdag op een originele manier
Zo vier je Valentijnsdag op een originele manier

Bij mooi weer kunnen geliefden een romantische wandeling door de stad maken, waarbij ze een onbekend gebied bezoeken, dineren in een onbekend café en veel interessante foto's maken.

Op Valentijnsdag kun je gewoon samen naar de film en plaatsnemen op de "kissing seats" op de laatste rij. Soms kunnen banale tijdverdrijfopties immers de meest originele worden.

Je kunt samen naar de kerk gaan, want zoals je weet was Sint Valentijn een priester die, ondanks alle verboden, harten in liefde verenigde. Het zou leuk zijn om kaarsen aan te steken voor geluk, liefde en loyaliteit.

Als je thuis romantisch wilt dineren, kun je het thema maken. Bestel of bereid bijvoorbeeld gerechten uit de Japanse keuken die tegenwoordig zo populair is en transformeer jezelf in de beelden van een geisha en een samoerai. Je kunt ook naar Japanse muziek luisteren of een romantische Japanse film kijken.

U kunt echter zonder het exotische doen, de kamer besprenkelen met rozenblaadjes en deze versieren met kaarsen, linten en ballonnen. Vergeet de muzikale begeleiding niet, het opzetten van prachtige muziek waarop het zo aangenaam is om in een dans te draaien.

U kunt uw vakantie met gezondheidsvoordelen doorbrengen door samen een fitnessclub, spa of sauna te bezoeken. Meestal zijn er op dergelijke plaatsen op Valentijnsdag speciale aanbiedingen, evenals prijstrekkingen. U kunt naar de ijsbaan of een skireis gaan en na het skiën in de frisse lucht opwarmen met glühwein en een romantisch diner bestellen in een nabijgelegen café.

Op deze dag kunt u natuurlijk het beste op een romantische reis gaan. Niet elk verliefd stel kan het zich echter veroorloven om naar het buitenland of zelfs naar een naburige stad te gaan. Als alternatief kunt u een uitstapje naar de stad organiseren, picknicken of met pensioen gaan door een kamer te huren in een klein gezellig hotel. U kunt ook naar de renbaan gaan om samen te gaan paardrijden.

Als beide geliefden een zoetekauw zijn, kunnen ze elkaar originele zoete cadeaus geven. Bijvoorbeeld hartvormige taarten of koekjes of chocoladeliefhebbers.

Daarnaast kunnen geliefden naar de dansschool gaan en proberen de langzame wals of gepassioneerde Argentijnse tango onder de knie te krijgen. Rond deze prachtige dag af met een feestelijk vuurwerk of een hartvormige Chinese lantaarn.

Als er een liefdesaffaire ontstaat op internet, kunt u bloemen bestellen die bij uw vriendin thuis worden bezorgd of een pagina met een liefdesverklaring op internet aan haar wijden door haar een link ernaar toe te sturen.

Op Valentijnsdag is het de moeite waard om tegen je zielsverwant de mooiste, zachtaardige en romantische woorden te zeggen die nog steeds niet worden uitgesproken. En op deze dag kun je een bruiloft plannen, want vanwege het grote aantal mensen dat dat wil, houden de burgerlijke stand ceremonies meestal op 14 februari, ongeacht welke dag van de week het is. Dan wordt de vakantie zeker onvergetelijk.

Aanbevolen: