Hoe Maak Je Een Piratenhoed?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Piratenhoed?
Hoe Maak Je Een Piratenhoed?

Video: Hoe Maak Je Een Piratenhoed?

Video: Hoe Maak Je Een Piratenhoed?
Video: Piraten hoed knutselen 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk droomt elke derde jongen ervan een piraat te worden. De winkels verkopen nu piratensabels, hoeden en kostuums. Maar het kostuum kan kant-en-klaar worden genomen, nadat het is versierd in een piratenthema. En je kunt zelf een hoed maken. Het zal niet slechter uitpakken dan in een winkel en veel goedkoper.

Maak een echte piraat van je kind. Hij zal het waarderen
Maak een echte piraat van je kind. Hij zal het waarderen

Het is nodig

Medium zwart A4-karton, rood karton voor de binnenkant van de A4-hoed, dik karton voor de basis (bijvoorbeeld een stuk uit een kartonnen doos), ongeveer 30 kleine penpunten, dun en glanzend lint, rood lint breder voor het embleem, een pistool met vloeibare nagels, liniaal, schaar, nietmachine en dubbelzijdig plakband

instructies:

Stap 1

Onze piratenhoed bestaat uit 5 delen: voorkant, achterkant en binnenkant, basis en embleem. We tekenen een diagram van een piratenhoed, geleid door de eigen smaak of voorkeuren van het kind. Zet de voorkant tegen de achterkant op zwart karton en knip uit. We lijmen de hoeken van de delen van onze hoed met dubbelzijdig plakband en lijmen de helften. We halen het karton uit de doos en snijden de basis eruit - een strook van 2x58 cm (op basis van het hoofdvolume van 56 cm). We vouwen de basis in een ring en lijmen deze. Het binnenste deel is uit rood karton gesneden, afmetingen - 10x30 cm Lijm en bevestig aan de basis. De hoed zelf is klaar.

Stap 2

Laten we beginnen met decoreren. We lijmen de veren overlappend met vloeibare nagels, van het midden naar de randen van de hoed. We lijmen een dun lint aan de voor- en achterkant langs de onderkant van de hoed.

Stap 3

Een embleem maken. Knip een cirkel uit voor de basis van het embleem en andere details (schedels met botten of een andere afbeelding naar keuze) uit dik, met rubber bekleed papier. We lijmen de basis met de rest van het embleem met dubbelzijdig plakband, tekenen kleine details met een gelpen. Het embleem is klaar. Het blijft om het aan de hoed te bevestigen en het beeld van een jonge piraat is klaar.

Aanbevolen: