7 Ongebruikelijke Valentijnskaarten Voor 14 Februari

Inhoudsopgave:

7 Ongebruikelijke Valentijnskaarten Voor 14 Februari
7 Ongebruikelijke Valentijnskaarten Voor 14 Februari

Video: 7 Ongebruikelijke Valentijnskaarten Voor 14 Februari

Video: 7 Ongebruikelijke Valentijnskaarten Voor 14 Februari
Video: MIJN FAVORIETE GEUREN VOOR februari-2021 + DRAW 2024, April
Anonim

Wat geef je je geliefde voor Valentijnsdag? Hart ansichtkaarten zijn heel eenvoudig en afgezaagd. Meestal zijn souvenirs uit de winkel saai en belanden ze vroeg of laat in de prullenbak. Dus probeer het zelf!

7 ongebruikelijke valentijnskaarten voor 14 februari
7 ongebruikelijke valentijnskaarten voor 14 februari

Volumetrische papieren hart

Een alternatief voor de gebruikelijke ansichtkaart is een hart dat met je eigen handen is gemaakt met behulp van de papercraft-techniek. Diy-schema's zijn eenvoudig te downloaden op internet. Meestal is het voldoende om ze op een kleurenprinter af te drukken - en je kunt ze knippen en plakken.

Wil je echter meer originaliteit, gebruik dan gewoon de print als sjabloon. Breng het over op hoogwaardig gekleurd karton of een stuk papier met een interessante afbeelding of patroon. Je kunt (en nog beter) met je eigen hand iets moois op de blanco tekenen. Knip daarna de scan uit en verzamel je unieke aandenken.

Valentijnskaart van hout

Een brutale versie van een valentijn als cadeau voor een meisje.

Zag een hartvormig beeldje van mooi hout. Behandel de randen en oppervlakken om ze glad en aangenaam te maken. Als je weet hoe, versier dan het vaartuig met houtsnijwerk.

Als een meisje van je houdt, dan zal ze zo'n snuisterij leuk vinden. Ze zal geraakt worden door het feit dat je de tijd hebt genomen en zelf iets voor haar hebt gemaakt.

IJs valentijn

Een ongewoon souvenir dat niet eeuwig meegaat, maar lang in het geheugen blijft.

Neem een hartvormige mal. Hartvormige plastic dozen of taartdeksels werken goed. Bereid wat moois voor: kralen, kegels, schelpen, souvenirbeeldjes, droogbloemen, enz.

Schik de schatten artistiek in de vorm. Vul voorzichtig met water. Het water kan vooraf worden gekleurd met waterverf - dit is effectiever. Zet de vorm een dag of twee in de vriezer.

Om de afgewerkte valentijn uit de vorm te halen, laat je hem een beetje smelten. En hang je kunstwerk op een prominente plek. Het ijzige "hart" zal een geweldige decoratie zijn voor een romantische avond!

En als je een man bent die om de hand van zijn vriendin gaat vragen, dan zal een ijsvalentijn je helpen om het prachtig te doen. Samen met een koud souvenir, presenteer jezelf, weet je wat, en vraag je geliefde om je bevroren hart te laten smelten. Natuurlijk kan alleen haar toestemming helpen.

Eetbare Valentijn

Als mensen al meerdere jaren samenwonen, dan zul je elkaar niet verrassen met souvenirs en mooie dingen. Maar dit is geen reden om geen valentijn te geven!

Als je weet hoe je op zijn minst een beetje moet bakken, maak dan een eetbaar hart. Bijvoorbeeld:

  • Valentijn taart. Voor een hongerige echtgenoot die thuiskomt van zijn werk, is dit beter dan welk souvenir dan ook!
  • hete pittige pizza in de vorm van een hart - waarom geen symbool van je gevoelens? En zelfs een beginnende kok is in staat om zo'n "valentijn" te bereiden, er zijn veel zeer eenvoudige recepten;
  • Valentijnstaart of gebak - een optie voor de ervaren;
  • Valentijn koekjes. Alles is hier eenvoudig: neem een recept voor zelfgemaakte koekjes, maak een deeg. Rol uit en snij uit met een hartvorm. Of maak flagella die je op een hartvormige bakplaat legt.

In de vorm van een hart kun je veel verschillende gerechten bereiden. Concentreer u op de smaak van uw geliefde en het niveau van uw culinaire vaardigheden - en vertrouw voor al het andere op uw verbeeldingskracht.

Valentijnskaart - theezakje

Leuk ding dat een dag kan maken. Hoe je dat doet:

  • Neem een zakje thee, "rijd" voorzichtig alle theeblaadjes naar het midden.
  • Naai de hartvormige omtrek met de hand met een rechte steek. De theeblaadjes moeten erin zitten.
  • Knip de randen af en naai er met een kruissteek overheen. Gebruik gekleurd garen.
  • Vervang het fabriekslabel van de tas door uw eigen label - een papieren "hart".

Misschien is dit wel ideaal voor de ochtend van 14 februari. Bewaar iets groters voor de avond.

Valentijn Zeep

Nog een leuk detail voor Valentijnsdag. Je staat op, gaat naar de badkamer - en in plaats van het gebruikelijke stuk zeep - "hart"! De stemming wordt beter, zelfs als je naar je werk moet rennen.

Als je nog niet klaar bent om serieus aan het zeepmaken te gaan, gebruik dan gewone zeep als grondstof. Het moet worden gesmolten en in een hartvormige mal worden gegoten. U kunt eenvoudig gedetailleerde instructies op internet vinden.

Pot met valentijnskaarten

Hoe de rijkdom van je beste gevoelens uitdrukken? Mannen hebben hier geen problemen mee: ze kochten een prachtig boeket - en lieten alles zien! En meisjes moeten verbeeldingskracht tonen. Hier is een van de opties.

Koop een mooie pot. Vul met kleine hartvormige geschenken zoals snoep, koekjes, souvenirs of papieren valentijnskaarten. En dat kan - allemaal afgewisseld. Het belangrijkste is om het mooi te stylen.

Nog beter is het als er tussen leuke kleine dingen een duurder geschenk in de pot zit. Als het niet uw autosleutels zijn, dan werkt een cadeaubon of bankbiljet ook. Die laatste kan trouwens ook in de vorm van een hart worden gevouwen.

Aanbevolen: