Hoe Maak Je Valentijnskaarten Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Valentijnskaarten Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Valentijnskaarten Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Valentijnskaarten Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Valentijnskaarten Met Je Eigen Handen
Video: Hoe maak ik een valentijnskaart 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van Valentijnsdag is het tijd om na te denken over mooie en ontroerende liefdesverklaringen. En zorg ook voor de geschenken die je aan je soulmate geeft. De traditionele hartvormige dozen bonbons en rode rozen, die traditioneel zijn voor dergelijke gevallen, zijn voor niemand meer een verrassing. Een heel andere zaak - valentijnskaarten met de hand gemaakt en geschonken vanuit het hart.

Hoe maak je valentijnskaarten met je eigen handen
Hoe maak je valentijnskaarten met je eigen handen

Noodzakelijk

  • - schaar (briefpapier en krullend);
  • - gekleurd karton en papier;
  • - voelde;
  • - beslag.

instructies:

Stap 1

Gebruik de eenvoudigste valentijn. Koop gekleurd karton in een kantoorboekhandel. Daarnaast kunt u zelfklevende steentjes, kralen, hartjes, linten, kant etc. kopen. Over het algemeen alles wat je nodig hebt om een unieke valentijn te creëren.

Stap 2

Knip een hart uit gekleurd karton en versier het met de materialen die je besluit te kopen. Bij het maken van een valentijn van papier verdwijnt het decor naar de achtergrond. De hoofdrol wordt gespeeld door de betekenis die uw kaart heeft.

Stap 3

Gebruik gewone knopen, linten, spelden, wasknijpers, enz. om je Valentijn te versieren. Kortom, zet je fantasie aan en wees niet bang om zelfs die dingen te gebruiken die, zo lijkt het, helemaal niet op een wenskaart thuishoren.

Stap 4

Om een stoffen cadeau te maken voor je geliefde voor Valentijnsdag, gebruik je vilt (dichte stof die niet overlapt). Gebruik een gekrulde schaar om de randen van zo'n valentijnskaart bij te knippen, en het zal onmiddellijk zijn oorspronkelijke uiterlijk aannemen.

Stap 5

Bedenk een originele interpretatie van de valentijn. Plaats bijvoorbeeld een mooie kaars in een hartendoos, of gebruik een boodschaptruc in een mooi versierde fles.

Stap 6

Beheers de origami-techniek en creëer een valentijn in deze stijl. Zo'n ansichtkaart is vrij eenvoudig en ook economisch om uit te voeren. Bovendien kan zelfs iemand die nog nooit van origami houdt, het maken.

Stap 7

Neem een vel dubbelzijdig, vierkant gekleurd papier en vouw het diagonaal. Leg met de vouwlijn onderaan en markeer de tweede vouwlijn (doormidden). Buig de onderste hoeken van de resulterende driehoek naar de bovenkant. Draai het vaartuig om en vouw de bovenste laag dubbel naar beneden. Vouw aan de randen de twee bovenste hoeken die overblijven. Vouw de gevouwen hoeken en draai ze om. Als gevolg hiervan zou je een origami-valentijn moeten hebben.

Aanbevolen: