Wat Te Dragen Op Oudejaarsavond

Wat Te Dragen Op Oudejaarsavond
Wat Te Dragen Op Oudejaarsavond

Video: Wat Te Dragen Op Oudejaarsavond

Video: Wat Te Dragen Op Oudejaarsavond
Video: Dit is het celebrity-nieuws van 2017 2024, April
Anonim

Oh, dit is het komende jaar van de Vuurhaan! We moeten zijn ontmoeting op zo'n manier voorbereiden dat de pestkop en de schreeuwer tevreden zijn. Het is belangrijk om van tevoren te beslissen wat te dragen om niet alleen indruk te maken op de gasten, maar ook om de gastheer van 2017 te plezieren.

Wat te dragen voor het nieuwe jaar 2017?
Wat te dragen voor het nieuwe jaar 2017?

Wanneer je je voorbereidt op het nieuwe jaar, moet je nadenken over welke outfit je moet kiezen voor de vakantie. Bij het kiezen van een outfit moet men uitgaan van de aard en voorkeuren van de vogel. Aan de ene kant kan de haan kalm zijn en zich rustig gedragen, aan de andere kant raakt hij stoutmoedig betrokken bij de strijd. Maar wat je ook kiest, je moet zeker de voorkeur geven aan een stijlvolle outfit. De haan is tenslotte een dandy en een dandy, niet verstoken van smaak. De vogel draagt zelfs de eenvoudigste verenuitrusting met opgeheven hoofd, en daarop ziet hij er echt koninklijk uit.

De gekozen outfit moet helder zijn of heldere accenten bevatten. Kies voor een jurk of blouse:

· Rode tinten (robijn, scharlaken, terracotta);

· Geeltinten (zonnig geel, oranje, amber, goud);

· Kleuren van het blauwe spectrum (kobalt, koningsblauw, lavendel);

· Groen palet (limoen, munt, chartreuse, jade).

Betekent dit dat je geen kleding kunt kiezen in rustige pastelkleuren? Helemaal niet. Het is tenslotte belangrijk om het gevoel voor stijl niet te vergeten. Daarom is het heel acceptabel om een palet van pastelkleuren als basiskleur te kiezen, bijvoorbeeld wit, koraal, licht lila, aqua, turkoois. Een vakantie-outfit kan bijvoorbeeld turkoois zijn met een helder accent in de vorm van gouden of zilveren schoenen of een sjaal.

Het belangrijkste is dat de gekozen kleuren passen bij jouw kleurtype, huid en haartint!

Beeld
Beeld

Moet je veel felle kleuren kiezen in je outfit, bijvoorbeeld goud, zilver en rood combineren? Het is de moeite waard eraan te denken dat de haan een heldere maar harmonieuze vogel is. Kies daarom beter één kleur die bij jou en het komende jaar past, bijvoorbeeld rood en houd je daaraan in je outfit.

Accessoires

Een uitstekende toevoeging kunnen heldere oorbellen (goud, zilver, email), volumineuze armbanden en kralen zijn, evenals pakkende koppelingen en theatrale handtassen. Het is niet nodig om alleen sieraden te kiezen om op oudejaarsavond te schitteren; om de "gouden kam" te ontmoeten, kunt u hoogwaardige, sprankelende en originele sieraden kiezen.

Beeld
Beeld

Schoenen

Ze moeten passen in de algemene kleurrichtlijnen en er zeker van zijn dat ze comfortabel zijn met een stabiele hak. In het jaar van de Vuurhaan kun je veilig schoenen aantrekken met een felle tint die je eerder niet durfde te dragen, bijvoorbeeld Marsala, bordeaux of karmozijn.

Aanbevolen: