Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Op Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Op Valentijnsdag
Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Op Valentijnsdag

Video: Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Op Valentijnsdag

Video: Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Op Valentijnsdag
Video: Valentijn Lindsey | JOARDY SEASON #1 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag is een prachtige romantische vakantie die met succes wortel heeft geschoten in Rusland. Geschenken worden aan elkaar gegeven door geliefden, vrienden en gewoon goede mensen. Maar gewone cadeaus zijn niet geschikt voor deze dag, alle dingen die je geeft moeten worden verwarmd door de warmte van je hart. Ze moeten allemaal "hartelijk" zijn in de ware zin van het woord.

Wat is gebruikelijk om te geven op Valentijnsdag
Wat is gebruikelijk om te geven op Valentijnsdag

Het is nodig

  • - valentijnskaarten;
  • - Rode rozen;
  • - speelgoed en diverse voorwerpen in de vorm van een hart;
  • - chocolade en snoep.

instructies:

Stap 1

De briefjes en ansichtkaarten die je elkaar die dag geeft, worden 'valentijnskaarten' genoemd omdat de priester Valentijn een liefdesbriefje schreef aan zijn vriendin, ter dood veroordeeld voor het huwelijk van Romeinse legionairs. Hij ondertekende dit bericht: "Your Valentine", en aanvankelijk waren de liefdesbriefjes die de romantici op 14 februari hadden geschreven anoniem, en aan het einde was er precies de handtekening die door de priester was gemaakt.

Stap 2

Sinds onheuglijke tijden is deze traditie tot ons gekomen - om notities te schrijven aan onze geliefde. Ze worden genoemd bij de naam van de romantische priester - "valentijnskaarten"! Naast liefdesboodschappen is het op deze dag gebruikelijk om hartjes te geven. Je kunt dit cadeau kopen, tekenen, beeldhouwen, bakken, borduren, breien, smeden, weven, dat wil zeggen, elke vaardigheid toepassen die je hebt. Het belangrijkste is om dit alles met een zuiver hart te doen

Stap 3

Voor Italianen is deze dag "zoet" en ze geven elkaar natuurlijk de lekkerste zoetwaren. Geef hartvormige chocolaatjes aan je geliefde. Wikkel ze in rode folie en plaats ze in een doos met een valentijnskaart. Bedrijven die taarten bakken, bieden u de service om een product te maken met uw foto's. Het zal een geweldige verrassing zijn voor je geliefde!

Stap 4

Een ander symbool van Valentijnsdag zijn rode rozen. Overhandig in de ochtend van 14 februari een boeket scharlakenrode rozen aan je geliefde vrouw en jullie beiden, wat zeer waarschijnlijk is, zullen die dag niet aan het werk gaan, maar het samen doorbrengen.

Stap 5

Maak een ongelooflijk boeket ballonnen, valentijnskaarten, bloemen, kleine knuffels en snoepjes voor je geliefde. Zo'n ongewone ikebana zal haar in het hart raken

Stap 6

Vind grappige pluche kittens, konijntjes en welpen, met zachte harten geklemd in pluizige pootjes. Alle producten in de vorm van hartjes of met hun afbeelding zijn geschikt om cadeau te doen op Valentijnsdag. Een stuk zeep, kaarsen, fotolijsten, borden, wanten, hoezen voor allerlei dingen, gebreide mutsen - er zijn veel dingen te vinden voor een geschenk aan dierbare

Stap 7

Trakteer uw geliefde op een romantisch diner en een avond in de jacuzzi. Zo'n verrassing kun je zelf regelen of bij professionals bestellen.

Stap 8

Maak je valentijnskaart muzikaal of spreek in je stem. Het geluidsbestand kan op schijf worden gebrand en aan het bericht worden toegevoegd vanuit uw warme woorden van liefde.

Aanbevolen: