Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Bij Een Gietijzeren Bruiloft

Inhoudsopgave:

Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Bij Een Gietijzeren Bruiloft
Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Bij Een Gietijzeren Bruiloft

Video: Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Bij Een Gietijzeren Bruiloft

Video: Wat Is Gebruikelijk Om Te Geven Bij Een Gietijzeren Bruiloft
Video: Hoe trouw je binnen een REALISTISCH budget?! 2024, Mei
Anonim

Het zesde huwelijksjaar is het bewijs van een hechte, sterke familie. Tegelijkertijd wordt in Rusland zo'n huwelijk gietijzer genoemd en wordt het beschouwd als het eerste van het soort "metaal". Gietijzer is qua gewicht een zeer zwaar metaal, maar het is niet echt sterker dan nikkel of zilver. Daarom moet de gevestigde huwelijksrelatie worden beschermd tegen verschillende tegenslagen in het leven, zodat het huwelijk niet barst en niets het kan vernietigen.

Wat is gebruikelijk om te geven voor een gietijzeren bruiloft
Wat is gebruikelijk om te geven voor een gietijzeren bruiloft

Waarom cadeaus geven voor een gietijzeren bruiloft?

Er zijn verschillende opties voor cadeaus voor zo'n belangrijke datum als een gietijzeren bruiloft. Allemaal zijn ze door de eeuwen heen gevormd uit verschillende volkstradities. Deze huwelijksverjaardag werd vroeger beschouwd als een demonstratie van de echtgenoot, namelijk wat voor soort minnares van het huis ze is. Tegelijkertijd moest mijn vrouw zelfs borden presenteren met een glanzende bodem en glanzende deksels, maar het was helemaal niet eenvoudig om bijvoorbeeld een gietijzer van bevroren kachelroet te reinigen. Daarom zijn nieuwe gerechten wat je nodig hebt op zo'n belangrijke dag.

Uiterlijk overtuigend huwelijk is in het 6e huwelijksjaar nog niet erg sterk.

In Europese landen wordt 6 jaar getrouwd leven een lijsterbessenhuwelijk genoemd (meestal in de Baltische staten) of een suikerhuwelijk (in Frankrijk, Duitsland). Op deze dag is het gebruikelijk om de echtgenoten lijsterbessen, verschillende snoepjes, peperkoek- of snoephuizen te geven als teken van een zoet leven samen.

Geschenkopties voor een gietijzeren bruiloft

Vrijwel elk gietijzeren product is geschikt als goed en traditioneel cadeau voor een gietijzeren bruiloft. Er zijn er veel in onze wereld: gegoten gietijzer, sleutelhangers, beeldjes, tekens van de dierenriem, insignes, antiek. Het kan zelfs een klein hek zijn dat speciaal is gemaakt voor een boom, struik of bloemen die u in voorgaande huwelijksjaren samen hebt geplant.

Gietijzer is vrij breekbaar en kan met een stevige slag worden gebroken.

De meest interessante en tegelijkertijd populaire zijn de volgende geschenken:

- Medaille gegoten uit gietijzer met het opschrift "6 jaar" of "Met een gietijzeren bruiloft"

- Keukengerei. Je kunt natuurlijk ook een gietijzer voor de Russische kachel doneren, maar het is beter om de echtgenoten een set prachtige gerechten met een antiaanbaklaag te presenteren. En het zal aangenaam zijn om erin te koken, en het oog zal genieten van glans.

- Moderne broodbakmachine. Een soortgelijk geschenk van keukenvooruitgang zal een succes zijn met een goede huisvrouw. Hij zal perfect de waardigheid van elke vrouw benadrukken bij het bereiden van een heerlijk diner.

- Multifunctionele keukenmachine. Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden dat meer dan zes jaar huwelijk veel gezinnen al veel verschillende keukenapparatuur hebben verzameld, maar een zeldzaam getrouwd stel verwerft absoluut de volledige set kookapparatuur. In dit geval zal de oogstmachine een onvervangbare assistent zijn en het leven van de echtgenoten in de keuken aanzienlijk vergemakkelijken.

Aanbevolen: