Wat Te Geven Voor Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor Valentijnsdag
Wat Te Geven Voor Valentijnsdag

Video: Wat Te Geven Voor Valentijnsdag

Video: Wat Te Geven Voor Valentijnsdag
Video: VRIENDIN ELK UUR EEN CADEAU GEVEN VOOR VALENTIJNSDAG (Met Nina) | Kalvijn 2024, April
Anonim

Wie voor de feestdagen van vrienden, familie, collega's en kennissen een jaarvoorraad shampoo, douchegel, parfum met welke geur dan ook, behalve geschikte en andere soortgelijke zaken, een jaarvoorraad krijgt, weet goede geschenken te waarderen. Valentijnsdag is een romantische feestdag, en banale geschenken mogen op deze dag niet aan je geliefde worden gegeven, omdat ze niet getuigen van liefde, maar van onverschilligheid.

Wat te geven voor Valentijnsdag
Wat te geven voor Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Denk aan de smaak en voorkeuren van je geliefde. Hij sprak toch zeker één keer over iets dat hij heel graag zou willen. Het hoeft niet iets te zijn: het kan een uitstapje buiten de stad zijn, een reis naar het theater, een parachutesprong, een bezoek aan een spa-salon, een Thaise massagesessie, een thematische fotosessie, enz. Als je de verlangens van je partner goed genoeg kent, kun je ze vervullen.

Stap 2

Maak samen je portret. Kies enkele van de meest geschikte foto's, breng ze naar een fotocentrum en vraag ze om ze te verwerken en af te drukken op canvas. Met behulp van moderne programma's kunt u eenvoudig een afbeelding maken van een foto die is getekend met potloden, aquarellen, oliën, enz. van jouw keuze. U kunt ook een romantische belettering toevoegen die met de hand lijkt te zijn geschreven. Plaats de resulterende afbeelding in een mooi kader en presenteer.

Stap 3

Geef je geliefde een zelfgemaakte chocolademelk. De gewoonte om chocolade aan geliefden te geven is erg populair in Japan: zowel jongens als meisjes uiten op deze manier openlijk hun gevoelens, of bekennen anoniem hun liefde en vragen enkele van hun vrienden om chocolade te geven aan hun uitverkorene of lieveling. In plaats van kant-en-klare repen te kopen, zoek je een paar recepten, vormen en begin je met het maken van romantische chocolade voor je partner. En vergeet niet te vermelden dat je alles met je eigen handen hebt voorbereid, alleen voor hem - de persoon die het dichtst bij je staat.

Stap 4

Als je je geliefde een cadeau wilt geven, beken dan je liefde aan haar in de taal van bloemen. Er zijn veel verschillende interpretaties van de betekenissen van kleuren; het is niet moeilijk om ze in onze tijd te vinden. Vuurlelies vertellen over je passie, orchideeën - over pure liefde en bewondering voor de schoonheid van je geliefde, en amaryllis - over bewondering voor haar deugden. Vind interpretaties van bloemen, kies de meest geschikte, versier het boeket en vertel over de geheime betekenis ervan in een liefdesbriefje. Deze optie om een boeket te presenteren, zal uw dame waarschijnlijk niet banaal lijken.

Aanbevolen: