Wat Geef Je Een Meisje Voor Valentijnsdag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje Voor Valentijnsdag?
Wat Geef Je Een Meisje Voor Valentijnsdag?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Valentijnsdag?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Valentijnsdag?
Video: VALENTIJN: Wat irriteert je het meest aan je partner? 2024, April
Anonim

Valentijnsdag wordt steeds populairder. Het is altijd leuk om cadeautjes te maken en te krijgen, en zeker op Valentijnsdag. Deze vakantie biedt de mogelijkheid om je diepste gevoelens te uiten.

Wat geef je een meisje voor Valentijnsdag?
Wat geef je een meisje voor Valentijnsdag?

instructies:

Stap 1

Je kunt deze dag niet zonder traditionele bloemen en valentijnskaarten. Zorg ervoor dat het boeket individueel wordt samengesteld en gedecoreerd. Leer de taal van bloemen en creëer een betekenisvol boeket. Eén bloem betekent bijvoorbeeld "jij bent de enige bloem in mijn leven", drie - "Ik volg je zelfs tot aan de uiteinden van de wereld", vijf - een liefdesverklaring. Roze staat voor liefde, felrood staat voor passie en blauw staat voor toewijding. Als je vriendin op deze dag werkt, stuur dan bloemen met een vastgezette valentijnsbekentenis naar het werk.

Stap 2

Het is gebruikelijk om op 14 februari snoep te geven in de vorm van hartjes. Het kan chocolade, cake, snoep zijn. Chocolade is een bekend afrodisiacum, dat perfect de essentie van de vakantie van alle geliefden weerspiegelt.

Stap 3

Meisjes houden van zacht speelgoed. Geef haar een grappig dier of haar favoriete stripfiguur. Zo'n geschenk zal je geliefde aan jou herinneren.

Stap 4

Sieraden (ring, ketting, armband) zijn een geweldig cadeau. Als je haar smaak kent en vertrouwen hebt in de jouwe, behaag haar dan met sieraden.

Stap 5

Geef je vriendin een onvergetelijke ervaring. Bijvoorbeeld een romantisch diner in een exotisch restaurant, een ritje te paard of een parachutesprong (als je meisje extreem is en er al lang van gedroomd heeft).

Stap 6

Betover je vriendin door haar alle sterren uit de lucht te geven. Japanse experts hebben een thuisplanetarium gemaakt dat een exacte kopie van de sterrenhemel op het plafond zal nabootsen. Het stelt je zelfs in staat om naar believen een starfall te regelen.

Stap 7

Bedenk en maak een cadeau voor het meisje met je eigen handen. Het kan een schijf zijn met een opgenomen liefdesverklaring, of een geschreven gedicht dat kan worden opgerold en in een fles kan worden geschoven, zoals schipbreukelingen deden. Maak een kader voor je gezamenlijke foto en regel een gezamenlijke romantische fotosessie. Als je een creatief persoon bent en muziek componeert, schrijf dan een liedje voor je vriendin, en als je hobby schilderen is, teken dan een portret van haar. Het maakt niet uit of het onvolmaakt blijkt, het belangrijkste is dat zo'n geschenk lang in het hart van het meisje zal blijven.

Aanbevolen: