Wat Geef Je Een Meisje Op Valentijnsdag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje Op Valentijnsdag?
Wat Geef Je Een Meisje Op Valentijnsdag?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Op Valentijnsdag?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Op Valentijnsdag?
Video: GA JIJ STOUTE DINGEN DOEN MET VALENTIJN !? 💌😂 | #SCHOOLTOUR 7 2024, Maart
Anonim

Aan de vooravond van veertien februari zie je in winkels massa's jonge mensen met dwalende ogen, die hun ogen over de harten laten zien die in de etalages worden weergegeven, kittens, hazen en duiven, die hun geliefde vrouwen zouden moeten behagen. Ondanks het feit dat de industrie om mensen geeft en de winkels vol staan met cadeaus met thema's voor Valentijnsdag, is het erg moeilijk om degene te kiezen die ervoor zorgt dat een meisje een gil in je nek gooit met een gil.

Wat geef je een meisje op Valentijnsdag?
Wat geef je een meisje op Valentijnsdag?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest betrouwbare manier zou zijn om uw dame te geven wat ze wil. Als een meisje zwijgt als een partijdige en niet zucht als ze langs een juwelierszaak loopt, probeer dan subtiel te achterhalen wat ze zou willen. Om dit te doen, kun je bijvoorbeeld de waarheid spelen of durven en vragen wat het perfecte cadeau voor haar zou zijn.

Stap 2

Luister naar de woorden van uw vrouw. Misschien heeft ze je al tien keer verteld dat ze graag een verzamelaarseditie van de tekenfilm "My Little Pony" zou willen, maar je vond het stom en zette het meteen uit je hoofd.

Stap 3

Het geschenk hoeft niet tastbaar te zijn. Geef je vriendin een spapas, dansles of fotosessie. Het zal origineel en overzichtelijk zijn.

Stap 4

Er wordt aangenomen dat een cadeau voor Valentijnsdag zeker romantisch moet zijn. Haast je niet om pluche puppy's en hartvormige ballonnen te kopen, want je kunt iets interessanters bedenken. Geef het meisje een levende vlinder, lanceer een Chinese zaklamp de lucht in.

Stap 5

Als je je tijd niet verspilt aan kleinigheden, geef een vrouw dan een ster! Om dit te doen, moet je een bestelling plaatsen in de online winkel en ontvang je een certificaat waarin staat dat een lichtgevend punt in een verre uithoek van de melkweg naar je geliefde meisje is vernoemd.

Stap 6

Parfum en ondergoed is een nogal riskant cadeau. Het is de moeite waard om zulke dingen te geven als je een stabiele en langdurige relatie hebt. Denk bij het kiezen van een parfum na of je zo'n geur hebt gehoord bij iemand die je kent. En God verhoede dat je een fout maakt met de maat van het ondergoed. Voor onoplettende mannen is het veel veiliger om een meisje een certificaat te geven, volgens welke ze zelf kan kopen wat ze wil.

Aanbevolen: