Wat Geef Je Een Vriend(in) Op Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Vriend(in) Op Valentijnsdag
Wat Geef Je Een Vriend(in) Op Valentijnsdag

Video: Wat Geef Je Een Vriend(in) Op Valentijnsdag

Video: Wat Geef Je Een Vriend(in) Op Valentijnsdag
Video: VRIENDIN ELK UUR EEN CADEAU GEVEN VOOR VALENTIJNSDAG (Met Nina) | Kalvijn 2024, Maart
Anonim

Valentijnsdag is een feestdag waarop alle geliefden leuke cadeaus uitwisselen. U kunt echter niet alleen een cadeau geven aan uw tweede pollepel, maar ook aan dierbaren, die ook een belangrijke plaats in uw hart innemen. Beste vriend bijvoorbeeld.

Wat geef je een vriend(in) op Valentijnsdag
Wat geef je een vriend(in) op Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Als je vriendin haar soulmate nog niet heeft gevonden of het onlangs uitgemaakt heeft met haar vriend, dan mogen je felicitaties op deze dag haar er op geen enkele manier aan herinneren dat ze alleen is. Stuur haar daarom geen valentijnskaarten van "anoniem" met bloemrijke liefdesverklaringen, schrijf geen zinnen als "hij zal er nog steeds spijt van hebben dat hij je verliet", "ergens waar je geluk ronddwaalt", het is beter om haar gewoon te wensen wees blij en spreek het vertrouwen uit dat liefde op het punt staat ook bij haar aan te kloppen.

Stap 2

Wat betreft de geschenken zelf, koop niet alleen een mooie valentijn, maar een ansichtkaart "Aan de beste vriend" of "Geliefde vriend", schrijf er vriendelijke woorden in over hoe je van haar houdt en hoe dankbaar het lot is voor je vriendschap. Voeg de mooiste gezamenlijke foto toe, je kunt deze in een hart omcirkelen als teken dat deze een belangrijke plaats inneemt in je hart. Een kussen in de vorm van een hart, een prachtig fotoalbum in roze tinten of met een print passend bij de gelegenheid, een origineel horloge in de vorm van een hart of pannenlap, een koffievorm die voor gezelligheid zorgt in elk huis zal een grote toevoeging aan om het even welke gelukwenswoorden. Je kunt een certificaat geven aan een goede vriend in de lingeriesalon of samen naar de spa gaan.

Stap 3

Als een vriend niet alleen is, kun je een video presenteren van foto's over haar liefdesverhaal met een jonge man, een kussen met hun gezamenlijke foto, een warme deken en een theeservies - in het algemeen die dingen die kunnen worden gebruikt door twee die zou een koppel dichterbij brengen. Een set aromatische oliën of kaarsen (niet alleen met aardbeiengeur, maar bijvoorbeeld ook naaldhout of lavendel), een onopvallende teddybeer en een fles champagne zullen je vriend vertellen dat je haar geluk wenst met je geliefde man en haar respecteert keuze.

Stap 4

Als je samenwerkt, versier dan het bureaublad van je vriendin voor haar komst: plaats een hartvormige visitekaarthouder, schrijf (met afwasbare verf) "Het mooiste meisje" op de spiegel en hang een paar harten op de computer met de vriendelijke woorden "Alles komt goed", "Je bent de beste", "Ik hou van jou", bevestig een hartvormige ballon aan de stoel. Een pauze met gearomatiseerde thee en een doos heerlijke chocolaatjes is een geweldige aanvulling op de vakantie en geeft je een goed humeur.

Aanbevolen: