Hoe Te Kleden Voor Bruiloftsgasten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor Bruiloftsgasten
Hoe Te Kleden Voor Bruiloftsgasten

Video: Hoe Te Kleden Voor Bruiloftsgasten

Video: Hoe Te Kleden Voor Bruiloftsgasten
Video: Wat trek je aan naar een bruiloft? De 'little black dress' van Marjolijn 2024, April
Anonim

U heeft een huwelijksuitnodiging ontvangen. Dit is een teken van een goede houding, vertrouwen en respect voor jou. Maar naast aangename emoties, moet je ook puzzelen over de vragen: wat te geven, hoe te kleden? Bovendien, als alles relatief eenvoudig is met een cadeau, kan het vinden van de meest geschikte outfit een serieus probleem zijn. De kledingkeuze hangt immers van veel factoren af: leeftijd, geslacht, mate van verwantschap of vriendschap met de helden van de gelegenheid, de rol die aan jou is toegewezen op de bruiloft, de kenmerken van je lichaamsbouw, enz.

Hoe te kleden voor bruiloftsgasten
Hoe te kleden voor bruiloftsgasten

instructies:

Stap 1

Als je een getuige bent, moet je kleding stijlvol en mooi zijn. Probeer de outfit in stijl en kleur te matchen met de jurk van de bruid. Maar het ding mag natuurlijk de outfit van de pasgetrouwde niet overschaduwen. Daarom, zelfs als je een verbazingwekkend mooie, donzige baljurk in je garderobe hebt, denk er dan goed over na of je deze voor een bruiloft wilt dragen. Je kunt je beter beperken tot een meer ingetogen outfit. Bespreek dit van tevoren met de bruid zelf of haar nabestaanden, zeker als de trouwjurk al klaar is.

Stap 2

Het pak van de getuige mag niet overeenkomen met het pak van de bruidegom in kleur en stijl. Het is ook onwenselijk dat het er duidelijk luxer uitziet. Natuurlijk zal de belangrijkste aandacht op de bruiloft gericht zijn op de bruid, maar de bruidegom mag zich niet aan de zijlijn voelen.

Stap 3

Vrouwen moeten zich voor een bruiloft kleden op basis van hun smaak, capaciteiten, leeftijd en lichaamsvorm. Er is maar één strikte regel: vermijd wit, want op deze dag is het het voorrecht van de pasgetrouwde. Maar het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat sombere tinten - zwart, donkergrijs, donkerbruin - geschikt zijn voor een bruiloft. En felrood zal er ook uitdagend uitzien. Kies in plaats daarvan voor gematigde kleuren zoals beige, roze, groen, enz.

Stap 4

Te lange jurken zullen het dansen zeker belemmeren. Daarom is het de moeite waard om ofwel een knielange outfit te dragen (deze kan iets lager zijn), of broekpakken. Draag het meest geschikte schoeisel voor dezelfde dansroutine. Schoenen moeten passen bij de kleding, comfortabel zitten en geen hoge hakken hebben. Natuurlijk moeten sieraden en een handtas ook bij elkaar passen.

Stap 5

Voor mannen is het in dit opzicht veel gemakkelijker. Als de bruiloft in de winter plaatsvindt, is het beter om een pak in donkere kleuren (grijs of blauw) te dragen. Het is beter om geen zwarte kleur te gebruiken. Tijdens de warmere maanden kun je in een lichtgrijs pak naar de bruiloft komen. Het shirt moet licht zijn, passend bij de kleur van het pak. Ideale schoenen zijn comfortabele zwarte schoenen.

Stap 6

Voor sommige mannen, vooral degenen die niet van stropdassen houden, rijst de vraag: is het nodig om deze "strop" te dragen of kun je zonder? Je mag het niet dragen, maar gezien de plechtigheid van het evenement, is het beter voor een man om met een stropdas naar de bruiloft te komen.

Aanbevolen: