7 Jaar Huwelijk: Wat Voor Soort Huwelijk Is Het?

Inhoudsopgave:

7 Jaar Huwelijk: Wat Voor Soort Huwelijk Is Het?
7 Jaar Huwelijk: Wat Voor Soort Huwelijk Is Het?

Video: 7 Jaar Huwelijk: Wat Voor Soort Huwelijk Is Het?

Video: 7 Jaar Huwelijk: Wat Voor Soort Huwelijk Is Het?
Video: Huwelijk Evi en Bruno - Trouwfilm 2024, April
Anonim

Zeven jaar huwelijk is een vrij lange en serieuze periode voor het huwelijk. Gedurende deze tijd slaagden de echtgenoten erin om verschillende, soms onvoorspelbare, beproevingen te doorstaan die kunnen optreden op weg naar het creëren van een sterk onverwoestbaar gezin.

7 jaar huwelijk: wat voor soort huwelijk is het?
7 jaar huwelijk: wat voor soort huwelijk is het?

Koper en wol zijn twee kanten van dezelfde unie

De datum van de zevende huwelijksverjaardag wordt een koperen bruiloft genoemd. Deze naam is niet toevallig gekozen. Koper is een vrij sterk metaal. Daarom symboliseert deze definitie de kracht van relaties tussen echtgenoten, hun vermogen om samen moeilijkheden en problemen te overwinnen, belangrijke levensproblemen op te lossen, maar, belangrijker nog, elkaar constant te ondersteunen, liefde en genegenheid te geven aan hun wederhelft.

Een andere naam voor deze bruiloft is wollen. Wol is, in tegenstelling tot koper, zacht, warm en comfortabel. Dus de relaties van de echtgenoten, die verschillende veranderingen ondergaan, worden tolerant en teder, terwijl het slijpen tussen de man en de vrouw eindigt. Ze voelen aan als één geheel, solide en onverwoestbaar. Tegelijkertijd overheersen in relatie tot de geliefde zorg en eindeloze tederheid.

Relaties evolueren jaar na jaar. Als in de eerste jaren van het huwelijk bruiloften van papier, linnen en hout worden gevierd, dan komt na zeven jaar de ommekeer. Koper, natuurlijk, een onedel metaal. Maar het is een duurzamer materiaal dan hout of stof. Dit betekent dat de zevende verjaardag een serieuze stap is in de richting van zilveren en gouden bruiloften.

Wat te geven voor de zevende huwelijksverjaardag?

De huwelijksverjaardag is een gezinsvakantie. Dit betekent dat het geschenk ook familie, gemeenschappelijk moet zijn. Voor dergelijke vieringen worden gerechten als een ideale optie beschouwd. Vergeet tegelijkertijd niet dat u bij het kiezen van gerechten moet kiezen voor koperen producten. In de uitverkoop vindt u dienbladen of grote schalen gemaakt van dit materiaal. Koperen kopjes of vazen zijn perfect als decor. Let op de koperen samovars. Zo'n geschenk wordt niet alleen origineel en ongewoon, het heeft een verborgen betekenis - een oproep tot eenheid van het hele gezin bij een kopje geurige thee.

Een ander interessant geschenk is een koperen hoefijzer. Volgens populaire overtuigingen nodigt ze het huis uit voor geluk en voorspoed. Koperen kandelaars met geurkaarsen zijn een prachtig cadeau voor echtgenoten die hen in een romantische bui zullen brengen.

Onthoud dat het jubileum niet alleen koper is, maar ook wol, let op producten die van dit materiaal zijn gemaakt. Een mooie warme deken, ongewone wollen pantoffels, identieke sjaals voor man en vrouw - dit is slechts een kleine lijst met geschenken die veel mensen zullen plezieren.

De man en vrouw feliciteren elkaar ook met deze belangrijke datum. Tegelijkertijd koopt een man volgens de traditie koperen sieraden voor zijn geliefde en breit ze wollen sokken, een trui of ander product voor haar uitverkorene.

Aanbevolen: