Hoe Maak Je Een Leuk Feestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Leuk Feestje?
Hoe Maak Je Een Leuk Feestje?

Video: Hoe Maak Je Een Leuk Feestje?

Video: Hoe Maak Je Een Leuk Feestje?
Video: 22 LEUKE IDEEËN VOOR EEN FEESTJE 2024, Mei
Anonim

Positieve mensen zijn vol vreugde, geluk en aanstekelijk gelach. Goede emoties kunnen en moeten worden gedeeld; de beste manier om dit te doen is door een opruiend feest te geven. Misschien heb je een verjaardag, huwelijksverjaardag, afstuderen, of Halloween, of misschien Nieuwjaar zelf? Dan is het tijd om de "doos met ideeën" te openen. Om het feest groots te laten verlopen, namelijk zodat gasten je huis niet meer willen verlaten en graag willen doorgaan, volg je deze tips.

Hoe maak je een leuk feestje?
Hoe maak je een leuk feestje?

Noodzakelijk

  • - uitnodigingen;
  • - lekkernijen;
  • - apparatuur, DJ, MC;
  • - ballonnen, linten, kralen;
  • - neonlampen, licht en muziek;
  • - generatoren met schuimeffecten, enz.;
  • - TV, filmcollecties, bordspellen;
  • - kostuums.

instructies:

Stap 1

Bepaal de locatie van het feest en de lijst met gasten. Hoe meer vrienden je hebt, hoe leuker, maar vraag gasten om geen gezichten mee te nemen die je niet kent. Ten eerste is het niet veilig en ten tweede is een bevriend feest de dichtstbijzijnde en dichtstbijzijnde cirkel, en niet alleen kennissen.

Stap 2

Nu moet je het thema van de vakantie kiezen. Glamour Party, Battle Party, Retro Party, Foam Party, Kino Party. De keuze hangt af van het entertainmentprogramma, de dresscode, de kamergrootte en het menu.

Stap 3

Bereken het budget voor de vakantie als het feest samenvalt met uw verjaardag, bijvoorbeeld, u bent natuurlijk verantwoordelijk voor alle onkosten. En als dit een gezamenlijke partij is, waarom dan niet de kosten delen voor iedereen.

Stap 4

Uitnodigingen versturen. De traditionele methode is niet helemaal geschikt, gewone kaarten zijn wat saai, het alternatief is handgemaakte kaarten. Een andere optie is de plotselingheid van het bericht. Stuur 's ochtends vroeg of 's avonds laat MMS-berichten naar iedereen die je uitnodigt. U kunt een video-uitnodiging per e-mail verzenden. Hoe interessanter de aanpak, hoe spannender de organisatie van de vakantie.

Stap 5

De aankleding van een zaal, een zaal, een zomerverblijf, een buitenruimte hangt weer af van het thema van het feest. Laten we zeggen dat je een huis buiten de stad hebt waar je een "foam party" plant. Hier vind je heliumballonnen, slingers, gestrekte satijnen linten, netten, opblaasbare dolfijnen en zwemcirkels. Als er een zwembad is, dan is het gewoon geweldig. Op het wateroppervlak voordat de gasten arriveren, kunt u bijvoorbeeld bloemknoppen schikken. Als de financiële mogelijkheden het toelaten, huur dan een schuimgenerator of een zeepbellengenerator.

Voor andere thema's zijn er generatoren met effecten: wind, confetti, sneeuw, mist. Voor een glamoureus feest zijn draden die rond de omtrek zijn gespannen met gouden kralen, gordijnen met glazen stenen, decoratieve kussens van leer, bont, brokaat geschikt. De tafel wordt vervangen door een toog en de verlichting wordt vervangen door een discobol, spots en neonlichten.

Stap 6

Een beloning. Voor de "Kino-party" is het beste menu een berg chips, crackers, popcorn, pizza, cola, misschien cocktails. Voor een schuimparty is een buffettafel geschikt. Lichte snacks, canapés, fruitsalades, martini's en heel veel ijs voor cocktails. Als u een standaardtraktatie bereidt, diversifieer dan het menu met nieuwe recepten voor salades, vleesgerechten en desserts.

Stap 7

Kledingvoorschrift. Informeer de gasten van tevoren over wat ze moeten "opdagen voor het bal". Als dit een retrofeestje is, laat de dames dan pronken in lange avondjurken met styling in de stijl van de jaren 60, voor de jongens - een zwarte rok, schoenen glanzend gepolijst, misschien komt de hoge hoed van een grootvader van pas. Voor een feestje met zwembad, wat je ook mag zeggen, heb je badpakken, pareo's en slippers nodig. Voor een filmvoorstelling die na 22.00 uur wordt georganiseerd, is het voldoende om een pyjama te hebben. Stel je voor, gasten hoeven niet zo over straat te lopen, laat ze hun "kostuums" meenemen. Hoewel taxichauffeurs, als ze passagiers in pyjama zouden brengen, verrast zouden zijn (in dit geval een videocamera inslaan, er zal een reden zijn om samen te lachen).

Stap 8

Amusement. De naam van de partij spreekt voor zich. De sfeer die door uw handen wordt gecreëerd, gaat een eigen leven leiden. Jouw taak is om te zorgen voor muziek, technologie, tv, bordspellen. U kunt een DJ huren met apparatuur, dansers, MC's uitnodigen. Het gaat je zeker lukken!

Aanbevolen: