Hoe Maak Je Een Feestje In De Zomer?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Feestje In De Zomer?
Hoe Maak Je Een Feestje In De Zomer?

Video: Hoe Maak Je Een Feestje In De Zomer?

Video: Hoe Maak Je Een Feestje In De Zomer?
Video: 22 LEUKE IDEEËN VOOR EEN FEESTJE 2024, Mei
Anonim

Zomerfeesten kunnen het beste buiten worden gehouden, want het heeft geen zin om in de hitte in een appartement te zitten. Het leukste zijn ontmoetingen met vrienden aan het water, in dit geval kun je nog veel meer entertainment en spelletjes bedenken.

Hoe maak je een feestje in de zomer?
Hoe maak je een feestje in de zomer?

Noodzakelijk

  • - tafelkleden;
  • - koude dranken;
  • - alcoholische dranken;
  • - wegwerpservies;
  • - ingelegd vlees;
  • - verse groenten en fruit;
  • - EHBO doos;
  • - ballen.

instructies:

Stap 1

Bepaal de vriendenkring die op het feest aanwezig zal zijn, kies samen een plaats voor het feest. Als je naar iemands datsja of recreatiecentrum gaat, hoef je geen grill en gerechten mee te nemen, dit vind je allemaal ter plaatse.

Stap 2

Voor een feestje aan het water moet je een groot tafelkleed of veel speciale picknickkleden pakken om op deze geïmproviseerde tafels uit te spreiden. Je kunt een paar kussens pakken voor meer comfort. Opblaasbare matrassen zijn ook zeer geschikt, daarop kunt u zwemmen en ontspannen aan de kust.

Stap 3

Neem speciale parasols mee om te beschermen tegen de brandende zonnestralen, want als u zich in de buurt van de bomen bevindt, zullen vervelende insecten u hinderen. Leg wat lichtgewicht spreien in de kofferbak voor zwemmers en mensen die willen zonnebaden of een dutje willen doen.

Stap 4

Maak zorgvuldig een lijst met te nemen drankjes en etenswaren. In de zomer worden er veel meer koude dranken gedronken dan je van plan bent, dus koop meer koud water of frisdrank. Zakjes met schuimvulling komen ook goed van pas, ze houden voedsel langer vers.

Stap 5

Doe ijsblokjes in een thermoskan. Koude dranken kunnen op een schaduwrijke plek in het water worden bewaard, waar ze niet lang warm worden. Neem wegwerpborden en verzamel na het feest al het afval in zakken en gooi ze in een container. Het is beter om plastic plastic met een vrolijk patroon te nemen, omdat de gerechten ook de sfeer bepalen.

Stap 6

In de natuur gaan gerechten bereid op open vuur en verse groenten en fruit altijd goed. Neem geen kant-en-klare salades, ze kunnen zelfs onderweg zuur worden. Groenten kunnen ter plekke gesneden en gekruid worden met olie. Marineer het vlees van tevoren, bij voorkeur aan de vooravond van het feest, dan kookt het veel sneller.

Stap 7

Vergeet ketchup en andere sauzen niet, laat u leiden door de smaak van de feestdeelnemers. Alcoholische dranken zijn ook nodig voor de vakantie, als uw bedrijf zich niet houdt aan een nuchtere levensstijl. Het is beter om bier en wijn te nemen. Te sterke dranken mogen niet in de hitte worden geconsumeerd, zodat er geen gezondheidsproblemen ontstaan.

Stap 8

Controleer het medicijnkastje van uw auto en vul het met verse medicijnen. Als iemand speciale middelen nodig heeft, vergeet deze dan niet mee te nemen, want een ambulance komt misschien niet zo snel. Neem voorzorgsmaatregelen bij het maken van branden en zwemmen in open water.

Stap 9

Neem buitenspeeltoestellen mee voor de lol. Badminton, volleybal en grote strandbouncyballen zijn goede opties. Meer heb je niet nodig voor een geslaagd zomerfeest bij mooi warm weer!

Aanbevolen: