Hoe Maak Je Een Cool Feestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cool Feestje?
Hoe Maak Je Een Cool Feestje?

Video: Hoe Maak Je Een Cool Feestje?

Video: Hoe Maak Je Een Cool Feestje?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Studeren, werken en 's avonds een tv of een computer … het grijze dagelijkse leven laat praktisch geen herinneringen achter. Om het leven helder en leuk te maken, moet je soms gewoon feestjes geven! Als je ervaring in deze business niet al te best is, gebruik dan onze tips voor het organiseren van een tof feest.

Hoe maak je een cool feestje?
Hoe maak je een cool feestje?

instructies:

Stap 1

Identificeer eerst een reden voor het plezier. Kijk in je agenda voor officiële feestdagen en aankomende verjaardagen. Als er niets is voorzien, zijn de recente sportieve prestaties van onze atleten, buitenlandse feestdagen zoals Halloween of Oktoberfest, de verjaardag van een historische gebeurtenis of uitvinding, de verjaardag van uw idool voldoende. U kunt een "pizzadag", "bierdag", enz. Hoe origineler je smoes verzint, hoe spannender het feest belooft te worden.

Stap 2

Bedenk wie je op het feest wilt zien en tel het aantal genodigden.

Stap 3

Zoek een geschikte plek waar u uw feest kunt organiseren. In de zomer kun je je ook buiten vermaken door de juiste versieringen te maken: tenten optrekken, gehuurde tenten opzetten. Een huisje of een huisje is perfect voor een feestje. In het koude seizoen kan het pand gehuurd worden. Thuisfeesten zijn niet de beste optie als je in een flatgebouw woont: er is een beperkte ruimte voor maximaal 10 personen en verontwaardigde buren. Als je echter een rustig, intellectueel feest of een mystiek feest met tarotlezen hebt, overweeg dan deze optie.

Stap 4

Stel een datum en tijd in voor het feest dat bij de meeste genodigden past.

Stap 5

Bepaal je feestbudget. Bereken hoeveel geld er moet worden uitgegeven aan zaaluitrusting, eten en drinken, inventaris en geschenken voor wedstrijden. Nodig gerust iedereen uit die je uitnodigt om mee te doen aan het feest, zij zullen tenslotte degenen zijn die het leuk zullen hebben.

Stap 6

Kies eten en drinken. Als het om eten gaat, moet je een middenweg vinden. Aan de ene kant is het niet de hoeveelheid eten die het plezier van de gasten bepaalt, dus je moet geen lang feest organiseren. Aan de andere kant moeten gasten geen honger krijgen, anders hebben ze ook geen tijd voor de vakantie. De ideale optie is om een vrij verkrijgbare snack aan te bieden, zodat iedereen gemakkelijk een hapje kan pakken wanneer hij daar zin in heeft. Dienovereenkomstig moet een dergelijk voorgerecht de vorm hebben van fruit, sandwiches en hapjes, stukjes kaas, vlees, worstjes.

Wat drankjes betreft, moet u de gasten vragen welke drankjes ze verwachten te zien op het feest. Misschien heeft iemand uiteindelijk individuele wensen.

Stap 7

Denk aan muziek. Een universele optie is het creëren van een trendy dansmix. Wanneer een feest bijvoorbeeld is gewijd aan Britney Spears 'geboorte van een ander kind, moet je je vooral richten op de liedjes van Britney Spears. Als je speciale muzikale voorkeuren hebt in je omgeving, volg die dan.

Stap 8

Verzin entertainment en wedstrijden, want alleen eten en dansen is saai. Probeer entertainment en wedstrijden in te passen in het thema van je feest. Houd bijvoorbeeld op "pizzadag" een sneleetwedstrijd. Vier de verjaardag van de oprichting van het Bolshoi Theater met een maskerade. Vier de release van een nieuwe actiefilm met je favoriete acteur in de hoofdrol met wedstrijden over nauwkeurigheid met behulp van een doelwit en darts. Zoek op internet naar universele spelideeën. Zo zullen 'forfaits' op bijna elk feest met een knal worden vastgehouden. Sla alle benodigde apparatuur voor games en wedstrijden in.

Stap 9

Stel een feestgastheer aan. Als er veel gasten zijn, rust deze dan uit met een luidspreker of microfoon.

Dat is eigenlijk de hele ideologische achtergrond van een cool feest. Nu blijft het om het idee tot leven te brengen en plezier te hebben vanuit het hart!

Aanbevolen: