Hoe Maak Je Een Leuk Jubileumscenario?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Leuk Jubileumscenario?
Hoe Maak Je Een Leuk Jubileumscenario?

Video: Hoe Maak Je Een Leuk Jubileumscenario?

Video: Hoe Maak Je Een Leuk Jubileumscenario?
Video: Hoe Leugens Herkennen (Datingcoach Reageert op Temptation Island) 2024, April
Anonim

Veel mensen proberen jubilea op grote schaal te vieren, zodat deze gebeurtenis zo lang mogelijk wordt herinnerd. Dit geldt zowel voor persoonlijke belangrijke gebeurtenissen - verjaardagen, bruiloften, geboorten van kinderen, promoties, enz., en voor zakelijke "ronde" data. En natuurlijk vereist elk feest niet alleen een goede organisatorische voorbereiding, maar ook een scenario dat het publiek zal "leiden" en mensen de kans geeft om ten volle plezier te hebben.

Hoe maak je een leuk jubileumscenario?
Hoe maak je een leuk jubileumscenario?

instructies:

Stap 1

Begin uw voorbereidingen voor het jubileum met het vinden van een geschikte ruimte. Om dit te doen, is het de moeite waard om op zijn minst ongeveer te weten op hoeveel genodigden u rekent en wat hun samenstelling zal zijn.

Stap 2

Versier de zaal met ballonnen en slingers, vlaggen met felicitaties en wensen, maak een muurkrant waarop gasten de held van de dag in verschillende periodes van zijn leven kunnen zien en begeleid foto's met humoristische inscripties. Je kunt een erebord maken, waarin de prestaties van de held van de dag worden weergegeven.

Stap 3

Zorg ervoor dat de vakantie herinnerd wordt als uw gasten er niet alleen naar kijken, maar er ook actief aan deelnemen. Houd hier rekening mee bij het schrijven van je script. En als u zo'n kans heeft, laat de planning van het komende evenement dan over aan beproefde specialisten.

Stap 4

Denk aan het felicitatiegedeelte van het evenement. Hiervoor is het zinvol om gedichten en toast uit te delen aan de deelnemers, als ze zelf iets niet hebben voorbereid.

Stap 5

Het informele deel van de viering kan informeel of thematisch zijn. Probeer bijvoorbeeld een script te schrijven op basis van een bekende komische film ("The Diamond Arm", "12 Chairs", "Operation Y", enz.) of wijd het aan de zee, een exotisch land of een historische gebeurtenis.

Stap 6

Probeer een wedstrijd te houden voor scheldwoorden die kenmerkend zijn voor de held van de dag. Degene die het laatste niet-terugkerende epitheton uitspreekt, ontvangt de medaille "Voor welsprekendheid". In dezelfde zin kun je een quiz organiseren over het onderwerp "Ken je de held van de dag".

Stap 7

De burime-wedstrijd kan er heel interessant uitzien. Om het uit te voeren, biedt u de gasten 7-8 woorden - kant-en-klare rijmpjes en geeft u de tijd om een ode te schrijven die is opgedragen aan de gastheer van het feest.

Stap 8

Zoek van tevoren uit wat het favoriete liedje van de held van de dag is, print de woorden uit en deel ze uit aan de gasten. Haar kooruitvoering zal niemand onverschillig laten, en dit zal de aanwezigen dichter bij elkaar brengen en verenigen.

Stap 9

De gasten worden met plezier en interesse begroet door een kleurrijke zigeuner die de held van de dag kan "raden", geluk, geluk in het gezinsleven, een krappe portemonnee, enz.

Stap 10

Houd een wedstrijd onder de gasten - vraag ze geblinddoekt om een portret van de held van de dag te tekenen. De winnaar en bekroond met een fles champagne is degene wiens portret er het beste uitziet.

Stap 11

Je kunt mensen ook amuseren door een stripwedstrijd te organiseren voor de beste "opname" van een film of door een theatervoorstelling op te voeren. Als u dit in uw script opneemt, vergeet dan niet om van tevoren de nodige elementen van outfits, versieringen, enz. Voor te bereiden.

Stap 12

Houd bij het voorbereiden van een vakantie rekening met de mate van bekendheid van de uitgenodigde personen en hun leeftijd. Als alle mensen in uw bedrijf volwassenen zijn en elkaar kennen, is het zinvol om een programma te ontwikkelen met een erotische inslag, met liedjes, dansjes, verschillende wedstrijden en bijbehorende grappen. Onthoud dat een goed script zonder vulgariteit, vulgariteit en onaangename hints een glimlach op de gezichten van mensen en grappig gelach zal veroorzaken, waardoor niemand onverschillig blijft.

Aanbevolen: