Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Leuk

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Leuk
Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Leuk

Video: Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Leuk

Video: Hoe Maak Je Het Nieuwe Jaar Leuk
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is voor de meeste mensen de meest geliefde en langverwachte vakantie. Meestal bereiden ze zich van tevoren voor op de nieuwjaarsviering: ze plukken minutieus een kerstboom, versieren die samen met de kinderen, maken een feestmenu, maken maskeradejurken en kopen cadeautjes voor geliefden, vrienden en kennissen. Het belangrijkste is echter altijd het nadenken over het vakantieprogramma, want iedereen wil het nieuwe jaar met veel plezier vieren.

Hoe maak je het nieuwe jaar leuk
Hoe maak je het nieuwe jaar leuk

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste symbool van deze fantastische vakantie was en blijft een boom. Het zijn haar ouders en kinderen die graag versieren met speelgoed, snoep en slingers. Om het op oudejaarsavond nog leuker te maken, schrijft u uw beloften en wensen van tevoren op veelkleurig papier, rolt u ze op tot een koker en hangt u ze aan de vooravond van de feestdag aan de kerstboom. Zo kan elke gast zijn voorspelling, belofte of grappige wens aan de gasten op oudejaarsavond voorlezen.

Stap 2

Mensen proberen meestal alle rituelen te observeren, soms zonder te weten waar ze vandaan komen. Het is al lang gebruikelijk om het nieuwe jaar in nieuwe en mooie kleding te vieren, dus zorg hier van tevoren voor. En je kunt maskers en kostuumelementen maken voor het hele gezin en voor gasten, dus het zal veel interessanter en leuker zijn.

Stap 3

Vergeet de cadeaus niet. Nieuwjaarsgeschenken worden niet alleen door kinderen, maar ook door volwassenen reikhalzend uitgekeken. Daarom moet je verrassingen voor kinderen en volwassenen mooi inpakken, en iedereen kan zijn pakjes pas krijgen na het klokkenspel.

Stap 4

Heel vaak proberen kinderen niet in slaap te vallen en wachten op de komst van de echte kerstman om te bespioneren hoe hij geschenken onder de boom begint te leggen. Stel de kinderen niet teleur. Natuurlijk zal bijna niemand het ermee eens zijn om zo laat te werken, maar iedereen kan een buurman of gast echt in een kerstmankostuum verkleden en zijn aankomst spelen. Alleen als je echt aan de slag gaat, moet je goed over alles nadenken, zodat de kinderen nooit in de bebaarde grootvader een buurman op de trap zouden herkennen.

Stap 5

De feesttafel voor het nieuwe jaar staat altijd bekend om de massa heerlijke gerechten. Maar u kunt niet alleen de gebruikelijke gerechten bereiden, maar ook verrassingen. Voor grappige grappen zijn dumplings, koekjes of taarten geschikt. Alles wordt heel eenvoudig bereid: doe onverwachte toevoegingen in de vulling (veel zout, peper of suiker), informeer de gasten hierover van tevoren. Als een knoedel met peper komt, betekent dit dat de gast in het nieuwe jaar veel verrassingen zal hebben; als suiker, dan zal het leven zoet en succesvol zijn; als het zout is, zal de persoon die het heeft gekregen het komende jaar een belangrijke ontdekking voor zichzelf doen.

Stap 6

Je moet niet de hele vakantie aan tafel doorbrengen, ook al is het erg exquise en overvloedig geserveerd. Denk aan de spelletjes en wedstrijden die iedereen op het feest kunnen vermaken. Nodig uw mannelijke gasten uit om de knopen op de jurk van een vrouw los te maken, dikke wanten te dragen, forfaits te spelen, de appel aan elkaar door te geven met behulp van kinnen. Neem een willekeurig eenvoudig sprookje, bijvoorbeeld "Raap" en verdeel de rollen onder de gasten. Laat vervolgens de presentator de hoofdtekst voorlezen terwijl de artiesten hun tekst geven. Meestal kunnen alle gasten aan het einde van de voorstelling hun tranen niet meer inhouden van het lachen.

Stap 7

Je kunt ook een thematische oudejaarsavond bedenken, waarbij alle details van de vakantie in dezelfde stijl worden gehouden. Natuurlijk vereist zo'n viering organisatie en speciale voorbereiding. Maar aan de andere kant wordt oudejaarsavond nooit vergeten en wordt het opvallend gezellig.

Aanbevolen: