Hoe Leuk Is Het Om Het Nieuwe Te Vieren

Hoe Leuk Is Het Om Het Nieuwe Te Vieren
Hoe Leuk Is Het Om Het Nieuwe Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Het Nieuwe Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Het Nieuwe Te Vieren
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

Nieuw 2017 zal binnenkort op de deur kloppen, dus je moet op je hoede zijn en nadenken over hoe je de belangrijkste feestdag van het jaar het beste kunt vieren. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan wedstrijden en entertainment, zodat uw gasten zich niet vervelen, maar volop plezier hebben.

Hoe leuk is het om het nieuwe 2017 te vieren
Hoe leuk is het om het nieuwe 2017 te vieren

Om te voorkomen dat gasten actieve spelletjes beu worden, kun je ze beter afwisselen met rustige wedstrijden.

Hoewel dit amusement uit de Sovjettijd stamt, verliest het zijn relevantie niet. En dit is niet verwonderlijk, want absoluut iedereen houdt ervan om onverwachte verrassingen te ontvangen. Een script voor zo'n loterij vind je eenvoudig op internet, of je kunt je creativiteit tonen en alles zelf bedenken.

Vooral mannen zouden van dit soort entertainment moeten houden. Hiervoor zijn 2 middelgrote dumptrucks voor kinderen nodig. Je moet een glas champagne in het lichaam van elk doen en de auto aan het touw trekken. Je kunt verschillende obstakels bouwen op de weg van de "chauffeurs". De winnaar is degene die zijn "lading" veilig draagt en als eerste opdrinkt. Om gebroken glazen te voorkomen, kunt u plastic of papieren bekers gebruiken.

Voor deze wedstrijd moet je de ballonnen van tevoren opblazen volgens het aantal gasten en blaadjes met speelse voorspellingen erin plaatsen. Elke gast kiest een bal en prikt er met een tandenstoker in, en leest dan voor wat hem in het nieuwe jaar te wachten staat. Vergeet niet om alleen prettige en positieve voorspellingen te gebruiken.

Beeld
Beeld

Voor de wedstrijd moet je van tevoren tokens maken met taken op basis van het aantal gasten. Ook moet de exacte tijd worden aangegeven. Bijvoorbeeld: 21:30 om 3 keer te kraaien, of 21:45 om het lied "Oh, frost-frost" te zingen. Het grappige is dat anderen elkaars taken niet zullen kennen, dus ze zullen echt verrast zijn als iemand midden in een toost begint te kraaien. Het belangrijkste is dat er een klok is in de kamer waar het feest is gepland.

Beeld
Beeld

Elke gast krijgt folders met fantastische nieuwjaarspersonages en attributen: kerstman, sneeuwmeisje, kerstboom, hert, konijn, enz. Vervolgens moet elke gast zijn personage uitbeelden en de rest raden. De beste acteur wint een prijs.

Aanbevolen: