Hoe Je Het Nieuwe Jaar Leuk Kunt Vieren Met Je Familie

Hoe Je Het Nieuwe Jaar Leuk Kunt Vieren Met Je Familie
Hoe Je Het Nieuwe Jaar Leuk Kunt Vieren Met Je Familie

Video: Hoe Je Het Nieuwe Jaar Leuk Kunt Vieren Met Je Familie

Video: Hoe Je Het Nieuwe Jaar Leuk Kunt Vieren Met Je Familie
Video: HOERA, MAMA IS JARIG! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar wordt beschouwd als een gezinsvakantie en het vieren ervan met uw gezin zou een ideale optie zijn. Een gezamenlijke viering brengt warmte en vreugde zonder veel moeite, maar het is niet overbodig om games en ander entertainment voor te bereiden.

Hoe je het nieuwe jaar leuk kunt vieren met je familie
Hoe je het nieuwe jaar leuk kunt vieren met je familie

Laten we 10 manieren uitlichten die de viering helder zullen maken:

1. Entourage. De vakantie begint ongetwijfeld met decoratie. Het is moeilijk voor te stellen zonder de geur van dennennaalden, mandarijnen. Wat is het nieuwe jaar zonder crackers, klatergoud, sterretjes? Laat de kinderen direct deelnemen aan de voorbereidende activiteiten.

2. Video kijken. Veel gezinnen hebben tegenwoordig een persoonlijk videoarchief. Je kunt de vooravond van het uitgaande jaar doorbrengen met het kijken naar grappige video's.

3. Gezamenlijke bereiding van nieuwe gerechten. Wat is er spannender dan de feestelijke drukte? Een uitstekend excuus om bijvoorbeeld kaasfondue te bereiden. Je moet je favoriete kaas smelten, kruiden met kruiden en stukjes brood erin dopen die aan lange houten stokken zijn gespannen. Kinderen zullen dol zijn op de zoete versie van dit gerecht met fruit en chocolade. Volwassenen kunnen champagne of gekruide glühwein krijgen.

4. Pyjamafeestje. Haal van te voren wat grappige filmpjes op met de kinderen, laat ze meer snoep voor ze kopen. Improviseer thuis een familiekamp door kussens en dekens op de grond te strooien. Er wordt gezorgd voor een warme en vrolijke sfeer.

5. Disco-avond. Waarom organiseer je geen danszaal voor 1 dag bij je thuis. Je kunt met je eigen handen een spiegelbol maken, alles versieren met glitters en de nacht doorbrengen met opruiende muziek.

6. Nieuwjaarstaart. De rituelen van andere landen zijn erg interessant. In Griekenland wordt op oudejaarsavond een speciale cake gebakken waarin een munt wordt geplaatst. Na het begin van de vakantie snijdt het gezinshoofd het gebak. Iedereen die een stuk met een munt krijgt, beproeft een heel jaar lang zijn geluk.

7. Nieuwjaar van een ander land. Het is vaak moeilijk voor jonge kinderen om te overleven tot 12 uur 's nachts, dus kleine vieringen kunnen worden gestart in overeenstemming met andere wereldzones. De muzikale begeleiding en lekkernijen, traditioneel voor het land, zullen er origineel uitzien.

8. Colombiaans ritueel Een traditioneel oud ritueel, dat natuurlijk op straat plaatsvindt. Je moet een knuffeldier maken van karton en stof, een lijst maken van je fouten. Na middernacht moet het beeld van het oude jaar worden verscheurd en verbrand, terwijl tegelijkertijd de mislukkingen van de uitgaande periode worden gelezen.

9. Skivakanties Veel reisbureaus bieden georganiseerde pakketten aan met skiën, maaltijden, vuurwerk. U hoeft nergens anders aan te denken, gewoon genieten en ontspannen.

10. Nieuwe woorden voor een oud lied. Je kunt proberen een grappige tekst te bedenken voor een oud nieuwjaarslied en een karaoke-avond regelen.

Terwijl u het nieuwe jaar viert, besteedt u het! Daarom moet je proberen hem opgewekt te ontmoeten, in overvloed en samen met degenen van wie je houdt.

Aanbevolen: