Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren Op Het Platteland

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren Op Het Platteland
Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren Op Het Platteland

Video: Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren Op Het Platteland

Video: Hoe Leuk Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren Op Het Platteland
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, April
Anonim

Als je de kans hebt om oudejaarsavond in het dorp te ontmoeten, mis deze kans dan in geen geval. Er is niets heerlijker dan de drukte van de stad beu te zijn en je onder te dompelen in het rustige dorpsleven met frisse lucht en houten huizen. Probeer je gewoon van tevoren voor te bereiden op deze dorpsvakantie.

Hoe leuk is het om oud en nieuw te vieren op het platteland
Hoe leuk is het om oud en nieuw te vieren op het platteland

instructies:

Stap 1

Verlaat de stad vroeg. Als er een mogelijkheid is om vóór 31 december naar de plaats van het feest te gaan, moet u zich haasten. Het is raadzaam om jezelf de tijd te geven om het huis te versieren met nieuwjaarsattributen. Maar houd er rekening mee dat er in het dorp niets beters kan zijn dan een echte boom. Om niet tevergeefs bomen te kappen, kijk eens goed, misschien staat er een kleine kerstboom in de tuin van het huis. Het is beter om het te versieren. En rond het huis is het voldoende om slingers en speelgoed op te hangen. Staat er geen kerstboom op het erf, probeer dan het bedrijf over te halen het bos in te gaan. Misschien maakt de geweldige sfeer van de natuur uw vakantie nog leuker. Vergeet niet een sneeuwpop te maken, het kan gezegd worden, een verplicht attribuut van de nieuwjaarsvakantie in het dorp.

Stap 2

Denk vooruit aan uw oudejaarsdiner. Praktischer zou zijn om kant-en-klaarmaaltijden in de stad te bestellen en deze pas ter plaatse op te warmen. Als je echt besluit om een vakantie in de tuin of in het bos bij een levende boom te regelen, dan is het niet overbodig om een barbecue te koken. Probeer uw feest zo natuurlijk en zorgeloos mogelijk te maken. Het is veel beter om meer tijd aan openluchtrecreatie te besteden dan de hele nieuwjaarsdag door te brengen met het bereiden van salades. De keuze van alcoholische dranken moet zorgvuldig worden benaderd. Probeer je keuze zo goed mogelijk af te stemmen op de sfeer van de vakantie.

Stap 3

Plan vooruit voor entertainment en wedstrijden. Nodig degenen die het nieuwe jaar met u zullen vieren uit om kerstliederen te regelen. Dit zal niet alleen je vrienden opvrolijken, maar ook de lokale bevolking opvrolijken.

Aanbevolen: