Hoe Interessant Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Interessant Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren
Hoe Interessant Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren

Video: Hoe Interessant Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren

Video: Hoe Interessant Is Het Om Oud En Nieuw Te Vieren
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Oud nieuwjaar is een feestdag die in essentie uniek is en die de Oktoberrevolutie naar de inwoners van Rusland bracht. Dit is een gelegenheid om het nieuwjaarsfeest, dat pas een jaar later opnieuw zal worden herhaald, te verlengen. Volgens statistieken wordt het oude nieuwjaar als een feestdag beschouwd en gevierd door 60% van de bevolking van Rusland en de voormalige Sovjetrepublieken.

Oude nieuwjaars verrassingstaart
Oude nieuwjaars verrassingstaart

Oude tradities om het nieuwe jaar te vieren

Ondertussen moeten mensen die niet alleen willen drinken en een hapje willen eten, het plezier van de nieuwjaarsvakantie verlengen, moeten weten hoe de voorouders het nieuwe jaar vierden, maar misschien dit jaar iets implementeren.

Lang geleden was er een traditie om dumplings met een verrassing voor het nieuwe jaar te bereiden. Op de laatste dag van het oude jaar maakten de gastvrouwen knoedels, waarin ze "verrassingen" deden. Zo konden de gasten van het huis een snoepje, een munt of iets dergelijks vinden. Als u besluit uw gasten op dezelfde manier te verrassen tijdens de viering van het oude nieuwjaar, zorg er dan voor dat de "verrassingen" hun gezondheid niet schaden. Daarnaast sluit een andere traditie met dumplings aan: een feestelijke taart bakken. Bij het maken doet de gastvrouw een teentje knoflook in het deeg. Wie het ook krijgt, want dat jaar zal bijzonder succesvol zijn.

Momenteel produceert de voedingsindustrie dergelijke knoedels en noemt ze waarzeggerij, omdat er misschien een goede wens is als vulling. Vergeet niet dat het oude nieuwjaar op de tijd van Kerstmis valt, en tegenwoordig was het gebruikelijk om te raden sinds de oudheid.

Caroling is een oude Russische traditie. Vaker is het gebruikelijk om met Kerstmis te zingen, maar dezelfde traditie heeft wortel geschoten in de oudejaarsviering.

De oude nieuwjaarsvakantie is een gelegenheid om weer plezier te hebben, alleen zonder de gebruikelijke nieuwjaarsdrukte. En als je creatief met de vakantie omgaat, kun je een feestelijke sfeer creëren voor jezelf en je vrienden.

Aanbevolen: