Hoe Maak Je Je Verjaardag Leuk

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Verjaardag Leuk
Hoe Maak Je Je Verjaardag Leuk

Video: Hoe Maak Je Je Verjaardag Leuk

Video: Hoe Maak Je Je Verjaardag Leuk
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, April
Anonim

Als je je verjaardag op een leuke manier wilt vieren, zijn er tal van dingen om voor te zorgen. Het is noodzakelijk om de kamer te versieren, heerlijke en mooie gerechten te bereiden, wedstrijden en entertainment te organiseren. En natuurlijk gasten uitnodigen.

Hoe maak je je verjaardag leuk
Hoe maak je je verjaardag leuk

Noodzakelijk

  • - Ballonnen;
  • - kleurrijke affiches;
  • - kaarsen, bloemen, ijsfiguren of binnenfonteinen;
  • - taart;
  • - prijzen voor deelnemers aan wedstrijden;
  • - carnavalsmutsen.
  • - Softijs;

instructies:

Stap 1

Begin uw vakantievoorbereidingen met de eenvoudigste. Zoek een ruimte als je thuis geen feestje plant. Dan moet je voor de decoraties zorgen. Koop veel ballonnen. Ze kunnen de ingang van de kamer versieren, aan de muren hangen, er mooie figuren van maken of gewoon aan het plafond bevestigen. Maak leuke en kleurrijke posters om je muren te versieren.

Stap 2

Tafels kunnen worden versierd met kleine kaarsen of boeketten. Installeer indien mogelijk ijsfiguren of kleine binnenfonteinen op dezelfde plaats. Gebruik in het ontwerp niet meer dan 3-4 kleuren, zodat de kamer niet onhandig wordt.

Stap 3

Denk na over het menu. Vraag wat je gasten het liefste hebben. Niemand mag honger lijden. Op deze dag moet je niet experimenteren met gerechten. Bereid voor wat je weet en kunt. Bestel liever geen boodschappen bij een café of restaurant. Zelfgemaakt eten smaakt altijd beter.

Stap 4

Vergeet niet om je gerechten te versieren. Ze moeten allemaal mooi en origineel zijn. Maak beeldjes van groenten, gebruik feestelijke gerechten. Besteed speciale aandacht aan de cake, het zou een van de belangrijkste decoraties van het feest moeten worden. In de zomer kun je er bovendien ijs kopen of maken, deze lekkernij zal ook met een knal worden verkocht.

De taart moet niet alleen lekker, maar ook mooi zijn
De taart moet niet alleen lekker, maar ook mooi zijn

Stap 5

Verdeel je tijd in drie delen. De eerste is voor kennismaking, felicitatie en communicatie. De gasten brengen het tweede deel aan tafel door. Welnu, het derde, het grootste deel, zou uit wedstrijden en ander amusement moeten bestaan. Zorg voor kleine prijzen voor de deelnemers.

Stap 6

Probeer alle mensen bij de actie te betrekken. Er mogen geen verveelde en sombere gezichten zijn tijdens de vakantie. Wedstrijden moeten heel divers zijn. Nodig indien mogelijk animatoren uit voor je verjaardag. Met hun aanwezigheid kunnen ze elk bedrijf opvrolijken.

Stap 7

Gasten uitnodigen. Hoe meer mensen er op de vakantie zijn, hoe leuker het zal zijn. Bied bij het binnenkomen iedereen een carnavalsmuts aan, maar dring er niet op aan deze continu te dragen. Iedereen moet zich gezellig en comfortabel voelen.

Aanbevolen: