Hoe Leuk Is Het Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen
Hoe Leuk Is Het Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen

Video: Hoe Leuk Is Het Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen

Video: Hoe Leuk Is Het Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen
Video: Gelukkige verjaardag wensen (Tip voor Bedrijven) 2024, Maart
Anonim

Verjaardag is een feest dat al van kinds af aan geliefd is. De meeste mensen proberen deze dag speciaal te maken. Iemand regelt een vakantie en nodigt vrienden en familie uit, anderen beperken zich tot een bescheiden familiediner en weer anderen wijden de dag aan hun dierbaren. Als een van uw dierbaren een verjaardag nadert, beperk u dan niet tot een standaardtoespraak, maar bedenk een originele en grappige felicitatie voor de jarige.

Hoe leuk is het om een gelukkige verjaardag te wensen
Hoe leuk is het om een gelukkige verjaardag te wensen

Noodzakelijk

  • - Whatman-papier;
  • - Ballonnen;
  • - markeerstift;
  • - verjaardagstaart;
  • - videocamera;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Organiseer een verrassingsfeestje voor de feestdagen. Maak van tevoren een afspraak met vrienden, versier de kamer met posters en ballonnen, bereid lekkernijen en cadeaus voor. Voordat de jarige arriveert, moeten alle gasten zich verstoppen, en wanneer hij het huis binnenkomt, springen met kreten van "Gefeliciteerd!" Het belangrijkste is om het feest geheim te houden, zodat je het effect van een aangename verrassing krijgt.

Stap 2

Maak en bewerk een leuke begroetingsvideo. Bedenk van tevoren een script, laat niet alleen familieleden en familieleden meedoen aan de opnames, maar ook vrienden, collega's en zelfs gewone voorbijgangers. Zo'n video zal niet alleen de jarige verrukken, maar zal ook in zijn geheugen blijven.

Stap 3

Schrijf een grappig gedicht of verhaal waarin de held van de dag de hoofdrol speelt. Voorbeelden van dergelijke begroetingen zijn te vinden op internet of te bestellen bij professionals.

Stap 4

Teken van tevoren wat grappige posters of schrijf gewoon grappige groeten op de vellen met een stift. Hang ze bij de ingang van de jarige. Bind een bos ballen aan de deurklink en druk op de bel. De jarige zal de deur openen en een verrassing zien.

Stap 5

Als de fondsen het toelaten, professionele acteurs van het vakantiebureau uitnodigen. Zij zullen u helpen een gedenkwaardig themafeest te geven. Het thema van de vakantie kan een hobby of beroep van de held van de gelegenheid zijn. Bestel een taart met een portret van de jarige.

Stap 6

Neem contact op met een fabrikant van billboards en banners. Laat voor jou een speciale poster maken met vrolijke wensen en een foto van de persoon die gefeliciteerd wordt. Het is goed als deze poster op een billboard in de buurt van zijn huis wordt geplaatst. Zo'n geschenk ziet er groot en indrukwekkend uit. Het is echter duur, maar je kunt onderhandelen met vrienden en de installatie betalen door samen te werken. Hoewel het belangrijkste niet eens de schaal is en niet de hoge kosten van felicitaties, maar oprechte woorden en tekenen van aandacht, die zijn gemaakt van een "puur hart".

Aanbevolen: