Hoe Leuk Is Het Om In De Zomer Een Verjaardag Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om In De Zomer Een Verjaardag Te Vieren
Hoe Leuk Is Het Om In De Zomer Een Verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om In De Zomer Een Verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om In De Zomer Een Verjaardag Te Vieren
Video: Eetbaar slijm maken. Makkelijk recept! geweldig om te maken 2024, Mei
Anonim

Naamdagen zijn een geweldige gelegenheid om op elk moment van het jaar plezier te hebben. Maar in de zomer zou ik mijn verjaardag vooral interessant willen vieren. Een veelheid aan bloemen en vers fruit, de zachte zon zorgen voor een creatieve aanpak bij het organiseren van dit feest.

Hoe leuk is het om in de zomer een verjaardag te vieren
Hoe leuk is het om in de zomer een verjaardag te vieren

instructies:

Stap 1

In het warme seizoen wil je vooral de natuur in. Daarom is het heel gepast om het festival over te brengen naar de datsja of naar een vooraf geselecteerde open plek in het bos, dichter bij het stuwmeer. Breng een verscheidenheid aan gekleurde linten, kant of vlecht mee. Nodig uw gasten uit om een hoge boom met hen te versieren, groeten en proosten ter ere van u in de buurt ervan.

Stap 2

Je moet je niet alleen beperken tot een feest met banale kebabs en salades. Organiseer een groot sportevenement. Waarschuw gasten van tevoren over de noodzaak om in geschikte kleding te komen, bereid de benodigde uitrusting voor. Verdeel de deelnemers in twee teams en organiseer een wedstrijd. Kinderen zullen het spel graag steunen en oudere mensen zullen als fans deelnemen.

Stap 3

Zijn je gasten jonge, energieke mensen, entertain ze dan bijvoorbeeld met komisch voetbal. Markeer de poort met gewone plastic schalen en verander de ballon in een bal. Of stel een eenvoudig en erg leuk spel voor waar je ouders nog steeds van hielden - rennen in zakken. Laat je fantasie de vrije loop, kies een onderwerp met meer durf, bedenk een script, maak een leuke voorstelling die mensen zal verenigen.

Stap 4

Misschien lijkt een feest in de natuur je te primitief? Huur dan een motorschip, boot of jacht. Maak een spannende boottocht met je vrienden. Het is onwaarschijnlijk dat een van hen de kans zal weigeren om op het open dek te dansen, een glas champagne te drinken op de gezondheid van een dierbare jarige, en de passerende banken te bewonderen.

Stap 5

Voor liefhebbers van extreme vormen van recreatie zijn er ook meer exotische zomeractiviteiten. Bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen (als er een dolfinarium in uw stad is). Elk uur dat je met deze slimme dieren doorbrengt, zal je lang bijblijven. Of nodig je vrienden uit om samen een parachutesprong te maken. Stormachtige emoties en levendige indrukken zijn gegarandeerd. Uw verjaardag in de lucht doorbrengen zal waarschijnlijk een goede traditie worden voor het hele bedrijf.

Aanbevolen: