Hoe Maak Je Vleugels Voor Een Pak

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Vleugels Voor Een Pak
Hoe Maak Je Vleugels Voor Een Pak

Video: Hoe Maak Je Vleugels Voor Een Pak

Video: Hoe Maak Je Vleugels Voor Een Pak
Video: DIY ELFEN COSPLAY VLEUGELS ZELF MAKEN 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van verschillende feestdagen rijst de kwestie van een kostuum. Je kunt het op de meest gewone manier oplossen - ga naar de winkel en koop. Maar je moet toegeven dat een in de winkel gekocht pak niet zo interessant is. Het is veel beter om het kostuum zelf te maken! Bovendien, zoals we weten, verenigt en veredelt gezamenlijk werk.

Laten we zeggen dat het probleem met het kostuum voor de helft is opgelost - ze besloten een sprookjeskostuum te maken. We hebben een jurk gevonden, schoenen, een kapsel gemaakt… Maar er ontbreekt iets… Wings!

Hoe maak je vleugels voor een pak
Hoe maak je vleugels voor een pak

Noodzakelijk

  • Stijve draad
  • Draden
  • Lijm
  • Gekleurd papier
  • Verven

instructies:

Stap 1

Dus laten we beginnen met het maken van de vleugels. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een zeer complex en omvangrijk proces. Ik haast me echter om u gerust te stellen - dit is absoluut niet het geval. Vleugels maken voor een kostuum is ronduit eenvoudig. Daarnaast zijn er verschillende manieren om ze te maken. Laten we in volgorde gaan.

De gemakkelijkste optie (hiermee zal iedereen het wel met me eens zijn) is om de vleugels uit papier te knippen. Ik ging naar de winkel, kocht een Whatman-papier en knipte het uit voor mijn gezondheid. Dan blijft het alleen nog om ze te schilderen - en de vleugels zijn klaar.

Stap 2

Er is een meer gecompliceerde en interessantere optie. We nemen een draad, het is raadzaam om harde monsters te nemen, omdat deze hun vorm beter behouden. We geven de contouren van de gewenste vleugels, verbinden de twee helften met elkaar - en het frame is klaar. Nu kunt u een van de verschillende ontwikkelopties kiezen.

Enerzijds kan je dit draadframe bekleden met stof, liefst lichte kleuren, maar passend bij de toon van het kostuum als geheel. Voeg dan wat details toe en de vleugels zijn klaar.

Stap 3

En je kunt het proces opnieuw compliceren, waardoor de vleugels er nog indrukwekkender uitzien. Om dit te doen, nemen we veel draden, waarvan de kleur overeenkomt met de algemene kleur van het pak, bedekken we het frame met lijm en wikkelen het met draden. Dit is de moeilijkste versie van vleugelproductie, maar ik kan gerust zeggen dat dit het meest indrukwekkende resultaat zal opleveren, omdat het de indruk wekt van transparantie, lichtheid en gewichtloosheid.

Aanbevolen: