Hoe Pak Je Een Cadeau Op Een Originele Manier In

Inhoudsopgave:

Hoe Pak Je Een Cadeau Op Een Originele Manier In
Hoe Pak Je Een Cadeau Op Een Originele Manier In

Video: Hoe Pak Je Een Cadeau Op Een Originele Manier In

Video: Hoe Pak Je Een Cadeau Op Een Originele Manier In
Video: Hoe pak je een kado in 2024, April
Anonim

Ongebruikelijk cadeau-ontwerp - minstens vijftig procent positieve emoties voor de ontvanger. Helder papier, kilometerslange linten, stickers, glitters zorgen voor waar genot en een verlangen om snel te ontdekken wat er achter zo'n schoonheid schuilgaat. Met simpele dingen kun je een cadeau op een originele manier inpakken.

Hoe pak je een cadeau op een originele manier in
Hoe pak je een cadeau op een originele manier in

Noodzakelijk

  • - inpakpapier;
  • - diverse linten (satijn, chiffon, verpakking);
  • - stof (mesh, chiffon);
  • - sjaal / stola;
  • - kranten;
  • - doos;
  • - PVA-lijm;
  • - Schots;
  • - draden / lijn.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de verpakkingsafdeling van een winkelcentrum. Deze methode is geschikt voor diegenen die geen tijd hebben om hun verbeeldingskracht te uiten. Kies voor papier of een speciale geschenkdoos. U kunt verpakkingsmateriaal meenemen en vragen om er een origineel ontwerp voor de presentatie van te maken. Ambachtslieden zullen zeker interesse hebben in uw voorkeuren en wensen.

Stap 2

Pak het cadeau zelf in met speciaal papier. Maar pak het cadeau niet zomaar in, maar bedenk iets origineels (bijvoorbeeld een cadeau-envelop versierd met linten of een gepersonaliseerd design "portemonnee"). Als er veel cadeaus zijn, maar je kunt niet ondertekenen, voeg dan de ontvanger toe aan elke foto.

Stap 3

Versier je cadeau met stoffen. Zorg ervoor dat u een stevige basis onder de bodem plaatst - hiermee kunt u het pakket vormen. Zet de bovenkant vast met een mooie strik. Verpak cadeaus die al in vorm zijn in een ondoorzichtige mooie stof en bind ze vast met een lint, waarbij je het iets naar de rand schuift. Versier het pakket naar jouw smaak: pailletten, kralen, kant.

Stap 4

Bind of koop een sjaal. Het is erg handig om flessen en flacons van verschillende vormen erin te verpakken. Zo worden ze niet alleen mooi versierd, maar krijgen ze ook bescherming tijdens het transport. De flessen zien er vooral mooi uit als ze zijn verpakt in sjaals met franjes (zoals kant). Als je een stola bevestigt, "zet" dan een aanwezig glas erin en maak de creatie vast met een draad of vislijn. Versier met een broche door deze bij de hals te plaatsen.

Stap 5

Maak je eigen designer geschenkdoos in retrostijl. Maak zwart-witte kranten klaar, scheur ze in kleine stukjes en plaats ze in een bak met water. Neem een doos van de juiste maat. Als het papier nat is, stapelt u het op de doos volgens de papier-maché-methode. Gebruik PVA-lijm in geval van slechte hechting van papier aan het oppervlak van de doos. Breng meerdere lagen aan en laat ze elk drogen (om schimmelvorming te voorkomen). Bedek de afgewerkte doos met vernis.

Aanbevolen: