Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Originele Manier
Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Originele Manier

Video: Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Originele Manier

Video: Hoe Presenteer Je Een Cadeau Op Een Originele Manier
Video: DIY Cadeaus Leuk Inpakken ★ MEER 2024, April
Anonim

Het is niet het geschenk dat telt, maar de aandacht die je geeft en de manier waarop je het cadeau presenteert. De presentatie moet origineel zijn, dit is de enige manier om een onvergetelijke ervaring te bezorgen aan een geliefde op vakantie.

Hoe presenteer je een cadeau op een originele manier
Hoe presenteer je een cadeau op een originele manier

instructies:

Stap 1

Als je toegang hebt tot een appartement of werkplek, maak dan kleine notities met tips die de persoon uiteindelijk naar zijn cadeau zullen leiden. Je kunt ook draden door de kamer spannen, waarvan het uiteinde aan een geschenk wordt vastgemaakt, of een echte piratenkaart maken, die de plaats met je verrassing zal markeren.

Stap 2

Een klein souvenir kan in verschillende dozen worden verpakt, die elk groter moeten zijn dan de vorige. Om deze situatie lang te onthouden, gebruikt u minimaal 6 pakjes. Vergeet niet om de dozen zorgvuldig vast te plakken, zodat het cadeau daadwerkelijk wordt gedolven en niet wordt ontvangen. Dus de waarde ervan in de ogen van de gefeliciteerd persoon zal alleen maar toenemen.

Stap 3

Een ballon kan worden gebruikt om kleine spullen (zoals sieraden) te doneren. Vul het met helium en bevestig een cadeautje aan een touwtje. Plaats vervolgens de hele structuur in een grote doos of doos, die ook versierd kan worden. Wanneer je geliefde het pakket opent, zweeft het geschenk in zijn handen.

Ballonnen geven een vakantiesfeer
Ballonnen geven een vakantiesfeer

Stap 4

Betrek mensen van buitenaf. Neem bijvoorbeeld contact op met een gespecialiseerd bureau. Bestel daar clowns, mimespelers of acteurs, en voor het nieuwe jaar is het natuurlijk beter om de sneeuwmaagd en de kerstman te bestellen. Laat ze een lied zingen voor de persoon die gefeliciteerd moet worden, gedichten voorlezen en dan een cadeau geven. Aan het einde van de felicitaties zul je verschijnen en een paar warme en aanhankelijke woorden zeggen.

Stap 5

Koop een goedkoop hardcover boek. Knip voorzichtig het midden van de pagina's uit om een cache te organiseren waarin je je cadeau kunt plaatsen. Wanneer je verrassing op de plank wordt gelegd, vraag ze dan om door het boek te bladeren. De verrassing van de vondst zal nog lang bijblijven.

Stap 6

Als je besluit een paar kleine cadeautjes te geven, verspreid ze dan over het hele appartement. Zet gewoon op die plaatsen waar je geliefde er zeker uit zal zien. Bijvoorbeeld in een kast met kleren, naast tandpasta, in zijn glas. Je kunt cadeaus ook bevestigen aan de handgreep van de voordeur, aan de waterkoker, aan de haarborstel of ze ophangen in plaats van aan de schoenlepel.

Aanbevolen: