Hoe Presenteer Je Een Trouwring Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Presenteer Je Een Trouwring Op Een Originele Manier
Hoe Presenteer Je Een Trouwring Op Een Originele Manier

Video: Hoe Presenteer Je Een Trouwring Op Een Originele Manier

Video: Hoe Presenteer Je Een Trouwring Op Een Originele Manier
Video: Waar komt de trouwring vandaan? 2024, Maart
Anonim

Het is helemaal niet makkelijk om te besluiten je geliefde een hand en een hart te geven, maar om het op een originele manier te doen is nog moeilijker. Een ongebruikelijke ringpresentatie kan je vriendin plezieren, en je voorstel zal door haar een leven lang worden onthouden.

Hoe presenteer je een trouwring op een originele manier
Hoe presenteer je een trouwring op een originele manier

Noodzakelijk

  • - ring;
  • - een chocolade ei;
  • - aansteker;
  • - geld;
  • - bloemen.

instructies:

Stap 1

Pak een ring. Als je een verrassing voor je lieveling wilt maken, dan zul je het bij het kopen zonder haar moeten doen. Geef bij het kopen van een ring de maat door aan de adviseur. In de meeste gevallen leven mannen in aangename onwetendheid over deze kwestie. Leen daarom discreet van je de helft van de ring die ze aan haar ringvinger draagt. Als je toch een fout maakt met de maat, dan kun je deze iets later wijzigen.

Stap 2

Koop een chocolade-ei met een speeltje erin. Pak het pakket voorzichtig uit, probeer het niet te bederven. Verdeel daarna het ei in twee helften, haal de capsule met het speeltje eruit en doe de ring die je hebt gekocht erin. Nu moet je alles op zijn plaats terugbrengen. Plaats de capsule in de ene helft en dek af met de andere. Gebruik een aansteker om de lijn te verwarmen waar het ei bij elkaar werd gehouden. Bij blootstelling aan hoge temperaturen zal de chocolade zacht worden en gemakkelijk plakken. Je hoeft het resulterende cadeau alleen maar in een wikkel te pakken en aan je lieveling te geven.

Stap 3

Doe een voorstel aan uw geliefde in het volle zicht van iedereen. Nodig je vriendin uit voor een film of theater. Spreek met de administratie af dat je na de sessie of voorstelling het podium op gaat en aan het hele publiek je gevoelens voor je geliefde en je wens om met haar te trouwen bekendmaakt. Roep haar naar het podium, ga op één knie en vraag of je vrouw mag worden.

Stap 4

Volg het voorbeeld van Hollywoodfilms, waarin verliefde mannen in een restaurant een ring aan hun soulmate overhandigen. Spreek af met de ober om de ring in je champagneglas of dessert te doen. Natuurlijk is de eerste optie redelijker, aangezien er kunnen onaangename situaties ontstaan als de ring in voedsel zit.

Stap 5

Als je samenwoont, plaats dan de ring op de tandenborstel van je geliefde en laat er een briefje naast, waarin je schrijft over je verlangen om altijd samen te zijn. Maak een groot boeket van de favoriete bloemen van je lieveling en presenteer het nadat je een vreugdekreet hebt gehoord.

Aanbevolen: