Hoe Je Goedkoop Een Verjaardag Viert?

Inhoudsopgave:

Hoe Je Goedkoop Een Verjaardag Viert?
Hoe Je Goedkoop Een Verjaardag Viert?

Video: Hoe Je Goedkoop Een Verjaardag Viert?

Video: Hoe Je Goedkoop Een Verjaardag Viert?
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste dag van het jaar voor iedereen is zijn verjaardag. Op deze feestdag accepteer je felicitaties van vrienden en familie en geef je een feest ter ere van jou. Maar wat als uw financiële situatie slecht is? Zelfs met een minimaal bedrag kun je deze vakantie heel leuk maken.

Hoe je goedkoop een verjaardag viert?
Hoe je goedkoop een verjaardag viert?

Noodzakelijk

  • - worstjes of vlees voor de barbecue;
  • - wegwerpservies;
  • - de drankjes;
  • - tafel spellen.

instructies:

Stap 1

Vier de naamdag buitenshuis. Deze vakantieoptie is ideaal voor diegenen die niet van plan zijn veel geld uit te geven aan het organiseren van een evenement. Het enige dat een aanzienlijk bedrag zal moeten uitgeven, is vlees als je kebab wilt bakken. Maar zelfs in dit geval kunt u geld besparen door worstjes boven het vuur te bakken. Openluchtrecreatie is niet alleen beschikbaar voor degenen die in het warme seizoen zijn geboren. In de winter kunt u ook terecht in het recreatiecentrum.

Stap 2

Denk vooraf goed na over uw uitgaven. Maak een menu en noteer welke producten je nodig hebt. Probeer eten te kopen niet op de vooravond van je verjaardag, maar minstens een week ervoor. U kunt dus door de winkels reizen en degene kiezen waar de prijzen lager zijn. Hetzelfde geldt voor alcohol. Vraag vooraf aan de gasten welke drankjes ze het liefste drinken. Zo bespaar je jezelf voor onnodige kosten.

Stap 3

Gebruik wegwerpservies. Een van de leuke dingen van buiten feesten is dat je niet het huis hoeft schoon te maken en de afwas hoeft te doen. Wegwerpborden, vorken en glazen zijn helemaal niet duur, maar besparen je onnodige zorgen.

Stap 4

Vraag vrienden om hulp. Echte vrienden zullen uw moeilijke financiële situatie begrijpen en zullen u graag helpen bij het organiseren van de vakantie. Laat dit hun verjaardagscadeau voor jou zijn. Het is niet nodig om je kameraden om financiële hulp te vragen als je je er niet prettig bij voelt. Je kunt ze vragen om een gerecht voor de feesttafel te bereiden.

Stap 5

Denk na over het programma van uw vakantie. Het wordt niet erg interessant als je worstjes roostert boven een vuur. Als je geen ervaring hebt met het organiseren van evenementen, laat je dan niet ontmoedigen. Je zult een verscheidenheid aan bordspellen vinden die elk bedrijf zullen amuseren. Speel "Mafia" of "Crocodile" - deze spellen zijn geliefd bij iedereen, zonder uitzondering, en zijn erg populair bij vriendschappelijke bijeenkomsten. Wees in een goed humeur, geniet van je vakantie, want de hoeveelheid geld is altijd anders en communicatie met vrienden kan niet worden gemeten aan de hand van rekeningen.

Aanbevolen: