Zo Vier Je Goedkoop Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Goedkoop Een Verjaardag
Zo Vier Je Goedkoop Een Verjaardag

Video: Zo Vier Je Goedkoop Een Verjaardag

Video: Zo Vier Je Goedkoop Een Verjaardag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Verjaardag is een feestdag met een heldere individuele charme. Iedereen bepaalt zelf hoe deze belangrijke dag gevierd wordt. Wie houdt van een rumoerig gezelschap en een mooi restaurant, terwijl anderen deze dag liever ver weg van de drukte doorbrengen. Als u wilt, kunt u tegen minimale kosten een verjaardagsfeestje organiseren. Regel bijvoorbeeld voor je geliefde een Day of Lazy

Zo vier je goedkoop een verjaardag
Zo vier je goedkoop een verjaardag

Noodzakelijk

Losgekoppelde telefoon, lekkernijen, bad, kaarsen, ballonnen

instructies:

Stap 1

Vertel iedereen die je kent aan de vooravond van je verjaardag dat je de hele dag niet beschikbaar bent. Felicitaties en geschenken kunnen de volgende dag worden ontvangen. Zorg voor informatie-isolatie: zet 's avonds de telefoon, wekker, deurbel uit, trek de antenne uit de tv en zet de radio uit.

Stap 2

Bereid drankjes en snacks zodat je de volgende dag kunt eten zonder jezelf al te veel te storen. Salades, sandwiches, lichte wijn, fruit - dit alles stelt u niet alleen in staat om uw honger te stillen, maar ook om uzelf te verwennen met delicatessen op deze uitzonderlijke dag. Je kunt het je veroorloven om iets exotisch te proberen.

Stap 3

Breng de ochtend van je verjaardag in bed door - slaap goed en ga na het ontwaken gewoon in bed liggen. 's Avonds zet je koffie in een thermoskan. Zo verwen je jezelf met een kopje koffie zonder uit bed te komen. Ervaar het volledige plezier van niets doen.

Stap 4

Gun uzelf een bubbelbad en aromatische zouten. Versier de badkamer met kaarsen en speel je favoriete muziek. Na het nemen van een bad, kunt u een koele douche nemen om te verkwikken.

Stap 5

Als je een schijf hebt met een film die je al heel lang wilde zien, maar nog steeds niet genoeg tijd had, dan is Leni's dag de meest geschikte dag om dit vervelende misverstand uit de wereld te helpen. Dit geldt ook voor boeken. Gewoon op de bank liggen met een interessant boek in je handen is een heerlijke ontspanning waar je lang van kunt genieten.

Stap 6

Versier de kamer met ballonnen. De overvloed aan veelkleurige ballonnen vrolijkt je perfect op. Gewone zeepbellen kunnen een goed alternatief zijn - kinderplezier zal je mentaal terugbrengen naar de wereld van een gelukkige, zorgeloze jeugd.

Stap 7

Raad eens. Verjaardag is een soort mijlpaal, een mijlpaal. Je kunt overal naar raden: op koffie, uit een boek, uit aantekeningen. Behandel de resultaten van waarzeggerij met een gevoel voor humor - een positieve houding stelt u in staat een positieve matrix te creëren voor de ontwikkeling van toekomstige gebeurtenissen.

Stap 8

U kunt de dag afsluiten met een ontspannen wandeling in het park. Slaap na zo'n wandeling zal sterk en kalm zijn - een waardig einde van de Dag van de Luiheid, aan jezelf gegeven.

Aanbevolen: