Hoe Een Verjaardag Goedkoop Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Goedkoop Te Vieren
Hoe Een Verjaardag Goedkoop Te Vieren

Video: Hoe Een Verjaardag Goedkoop Te Vieren

Video: Hoe Een Verjaardag Goedkoop Te Vieren
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat je verjaardag nadert en je een tijdelijke financiële crisis hebt: je salaris is uitgesteld, of je wasmachine is kapot gegaan en je moest dringend een nieuwe kopen. Over het algemeen ben je 'kapot'. Maar er is een makkelijke manier om je verjaardag spaarzaam te vieren.

Hoe een verjaardag goedkoop te vieren
Hoe een verjaardag goedkoop te vieren

instructies:

Stap 1

Om je verjaardag goedkoop te vieren, kun je je vrienden uitnodigen in de natuur. Je zult een geweldige tijd hebben, een praatje maken, frisse lucht inademen en positieve emoties krijgen.

Stap 2

Kies eerst de juiste optie. Je kunt natuurlijk naar het dichtstbijzijnde park gaan of aan het stadsmeer zitten, maar er zijn meer interessante opties. Nu is het buiten winter en als je al sneeuw hebt, kun je een skireis organiseren.

Stap 3

Nodig je goede vrienden uit, bedenk waar je ski's kunt huren als iemand ze niet heeft, en pak je rugzakken. Neem niet te veel etenswaren mee. Het belangrijkste is de thermosfles met koffie en thee. En maak ook eenvoudige sandwiches, neem chocolaatjes, koekjes. En natuurlijk champagne. Als u van plan bent een stevigere snack te hebben, neem dan aardappelen en worstjes om boven het vuur te bakken.

Stap 4

Vraag je vrienden vooraf waar je beter kunt skiën, hoe je in dit gebied kunt komen. Of misschien heb je al een favoriete plek, neem dan gerust je vrienden mee.

Stap 5

Als je geen eigen auto hebt, ga dan met de trein. Om dit te doen, moet u van tevoren het schema ontdekken om geen extra uur op het station te verspillen. Koop tickets in beide richtingen tegelijk, dit scheelt ook tijd.

Stap 6

Kom 's ochtends vroeg bij elkaar en ga wandelen. Natuurlijk moet iedereen gepast gekleed zijn. Skibroeken en jacks, gebreide mutsen en vergeet je wanten niet. Sokken moeten bovenaan van katoen en wol zijn.

Stap 7

Na het skiën een picknick met gelukwensen. Als u besluit een vuur te maken, maak dan dunne spiesen van de takken om de worsten aan te rijgen. Verbazingwekkende kebabs zullen blijken. En laat de aardappelen in as bakken.

Stap 8

Na het skiën, plezier in de natuur, ga je moe maar voldaan naar huis. En u zult begrijpen dat u zelfs met minimale middelen uw verjaardag adequaat kunt vieren. Het belangrijkste is dat je geweldige vrienden, een geweldig gevoel voor humor en een goed humeur hebt. Volgend weekend zullen een aantal van je vrienden vast wel weer een winterwandeling in het bos voorstellen.

Aanbevolen: